- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Angaranin salon kadını bile böyle düşün limonsuzumSalon kadını çizginden çıkarmışım seni affet
Saman pazarına gitmiştim ödev için çuval almayabent dereside çok meşhurdur ankarada
Biliyorum hamama giderdik orayaAnkara'nın bilinmeye yanları işte lifesen nasıl ankaralisin kuzuuummm
sen var Hamamönü bilmek??
Kullanılmış hissetmeli miyiz?Sabah sabah iyi güldürdünüz
Biliyorum hamama giderdik orayakaracabey ve şengül hamamı
Kullanılmış hissetmeli miyiz?
Bu istek körlükten sonra mı başladıbak benim de hamam kültürüm yoksadece geziyodum oralarda
hep eksikliğini yasiyom ya. Corona olmasa hamama gidecektim
Sahura kadar uyumayınca zorla kalkıyorum sabah , hamd olsun efenim siz nasılsınızHoşgeldiniz efenim nasılsınız
Bugun sabah bende aynı hisle uyandımGünaydın kızlar ) dün bir az hakim yoktu Corona mı oldum diye o kadar sinir stress yaptım ki kitap okuyamadım hiçbu gün okurum artık )
O kadar moralim bozuluyor ki bu korkudan. Gerçekten mahvetti bizi bu Corona bir kere olduk çok korunmamıza rağmen artık hiç istemiyorum ((Bugun sabah bende aynı hisle uyandım
SoralımMune ye. Ona göre paylaşırsın.
Mune okuma yarışması varmış belediyeye ait. bilgileri yazsa reklama giriyor mu? paylaşabilir mi?
Teşekkür ederizLife light direkt Kazen'e mesaj atarsa iyi olur, normalde farklı mecralarda yapılan yarışma vb linkleri paylaşmak yasak ama belediyenin açtığı bir yarışma olduğundan ve konuda kitap üzerine olduğu için belki sorun olmaz.
bir ara hergün öyle sanıyordum, sonra oldum kurtuldumBugun sabah bende aynı hisle uyandım
ben de aynı durumdayım canım. çok berbat bir hisO kadar moralim bozuluyor ki bu korkudan. Gerçekten mahvetti bizi bu Corona bir kere olduk çok korunmamıza rağmen artık hiç istemiyorum ((
O kadar moralim bozuluyor ki bu korkudan. Gerçekten mahvetti bizi bu Corona bir kere olduk çok korunmamıza rağmen artık hiç istemiyorum ((
Aslında benimkide bahar alerjisi her sene ki gibi ama korkutuyor ciddenbir ara hergün öyle sanıyordum, sonra oldum kurtuldumama benim sandığım belirtilerle alakası yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?