Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Soralım Mune ye. Ona göre paylaşırsın.
Mune okuma yarışması varmış belediyeye ait. bilgileri yazsa reklama giriyor mu? paylaşabilir mi?
Life light direkt Kazen'e mesaj atarsa iyi olur, normalde farklı mecralarda yapılan yarışma vb linkleri paylaşmak yasak ama belediyenin açtığı bir yarışma olduğundan ve konuda kitap üzerine olduğu için belki sorun olmaz.

O kadar moralim bozuluyor ki bu korkudan. Gerçekten mahvetti bizi bu Corona bir kere olduk çok korunmamıza rağmen artık hiç istemiyorum ((

bir ara hergün öyle sanıyordum, sonra oldum kurtuldum ama benim sandığım belirtilerle alakası yokmuş
Aslında benimkide bahar alerjisi her sene ki gibi ama korkutuyor cidden ben olmadım daha çok şükür inşallahta olmam

herkese selammm
Demet Altınyeleklioğlunun kaleme aldığı Ah bre Sevda ah bre vatan kitabı bitti
Kitap Mondros ateşkesin imzalanmasıyla Osmanlının parçalanma sürecinde halkın yaşadığı zorlukları, aşkı ve mecburi ayrılıkları anlatıyor. Hüzünlü ve üzücü bir kitap Kitabı beğendim akıcı rahat okunuyor. Yeni kitaba karar vermedim bi düşüneyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…