Nane limon iç çünki bende böyle çok oluyor ve genellikle psikolojik bir durum. Plasebo efekti gibi bir şey yap çabuk geçsin. Sinirlerimiz alt üst oldu zatenben de aynı durumdayım canım. çok berbat bir his
Kalemine sağlık. yaşar Kemal'in her kitabını okurum. Filler sultanı ile Kırmızı Topal Karınca'yı da okumadıysan okumalısın benceAğrıdağı Efsanesi-Yaşar Kemal
Dağlı Ahmet kapısında bir at bulur ve atı sahiplenir. Atın asıl sahibi olan Hanı atını geri ister bu sırada Ahmet Hanın kızına aşık olur ve böylece olaylar gelişmeye başlar. Kitabın konusu Ahmet ve Gülbahar’ın aralarındaki aşkı ve kavuşma mücadelesini anlatsada bence yöreyi ve yaşayışı da güzel özetlemiş.Ben ilk kez Yaşar Kemal okudum hep gözüm korkmuştur betimlemelerinden yöresel anlatımdan dolayı çok ertelemiştim ama severek okudum. Şimdi zamanıymış diye düşünüyorum. Yaşar Kemal okumaya korkan varsa benim gibi bu kitapla başlayabilir.
Artık korkum geçti yavaş yavaş her kitabını okuyacağımKalemine sağlık. yaşar Kemal'in her kitabını okurum. Filler sultanı ile Kırmızı Topal Karınca'yı da okumadıysan okumalısın bence
Zor değil onu okumak. Çok büyüleyici bir havası var kitapların. Dağın Öteki Yüzü serisini aldım bendeArtık korkum geçti yavaş yavaş her kitabını okuyacağım
Bir ada hikayeside güzelmiş 4 cilt sanırımZor değil onu okumak. Çok büyüleyici bir havası var kitapların. Dağın Öteki Yüzü serisini aldım bende
Onu da alacağım hepsini alacağım.Bir ada hikayeside güzelmiş 4 cilt sanırım
Al al kesinlikle okunması gereken bir yazarOnu da alacağım hepsini alacağım.
Yaşar Kemal kitapları benim olacak
alıcam elime sabaha kadar okucam
İnce Memed serisini de okumuştum benAl al kesinlikle okunması gereken bir yazar
İnce Memed zor şu an benim içinİnce Memed serisini de okumuştum ben
En son efsunlu yüzük diyordu o
Korkma o çok güzel bir yüzükEn son efsunlu yüzük diyordu okandıramazsın ben
BilemedimKorkma o çok güzel bir yüzük
Canım ben iki den fazla serisi olan kitaplardan uzak duruyodum sanki zorlama diye dusunuyodum. Sonra noldu bilmiyorum ama yaşar Kemal in hiç kitabını okumadigimi fark ettim bu kadar kitap okurken uluslararası çevirisi olan bir kitabı okumamak olmaz diye düşündüm sanırım. Gerçekten aktı gitti. Şuan evde değilim 3 bitti 4 evde . Yanıma 15 kitap aldım ama 4 ü almadım gerçekten üzüldüm almadığım için. Sonunu merak ediyorum hem de kıvranır şekilde. En iyi TürkEdebiyatı romanı olarak geçiyor. Çok geniş bir perspektifi var. Toplum yönetimi , güce karşı değişen kitleler, gelenekler, ricayetler. ,dedikodular, cehaletin yüzü hiç değişmiyor. Anadolu topraklarından da her dönem İnce memedler fışkırıyor.İnce Memed zor şu an benim içinönce tek kitapları okuyup sonra serilere geçiyim
Calci de aynı şeyi söyledi akıp gidiyormuş. Ekliyorum sepetimeCanım ben iki den fazla serisi olan kitaplardan uzak duruyodum sanki zorlama diye dusunuyodum. Sonra noldu bilmiyorum ama yaşar Kemal in hiç kitabını okumadigimi fark ettim bu kadar kitap okurken uluslararası çevirisi olan bir kitabı okumamak olmaz diye düşündüm sanırım. Gerçekten aktı gitti. Şuan evde değilim 3 bitti 4 evde . Yanıma 15 kitap aldım ama 4 ü almadım gerçekten üzüldüm almadığım için. Sonunu merak ediyorum hem de kıvranır şekilde. En iyi TürkEdebiyatı romanı olarak geçiyor. Çok geniş bir perspektifi var. Toplum yönetimi , güce karşı değişen kitleler, gelenekler, ricayetler. ,dedikodular, cehaletin yüzü hiç değişmiyor. Anadolu topraklarından da her dönem İnce memedler fışkırıyor.
İnşallah canım benimAslında benimkide bahar alerjisi her sene ki gibi ama korkutuyor ciddenben olmadım daha çok şükür inşallahta olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?