Ben bu mesaji bayaaa baya kacirmisimMutlu pazarlar herkese
@JES
@Mehfam
@H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
@Ozlemlerhayallar
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@pawlover
WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@Nosking
@isabel
@teolog8579
@beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
D dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@-nemesis-
@dayler dayler
Jasminla
@Adonia
@pylz
@Musekkin
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Seridina
@firdefs
@Samsonn
@Mimariye
@Blue_Black
@Kafkefo
@pacman
Görmek kitabını nasıl okuyacağım bilmiyorumKabil konusundaEleadora ya kesinlikle katılıyorum. O kitap bence tam bir trol. Körlük kitabının onun olduğuna inandım bile gelmiyor
Okunuyor ya. Ben Körlük'ü okumuştum sıkıntı yaşamadım. Ama Kabil'i okuyacak kadar açık görüşlü değilim malesefGörmek kitabını nasıl okuyacağım bilmiyorum
Vallahi bende sinir harbi yaşadım okurken, keşke biraksaydim da dedim. Bana hiç bir şey katmayan tek kitap.Okunuyor ya. Ben Körlük'ü okumuştum sıkıntı yaşamadım. Ama Kabil'i okuyacak kadar açık görüşlü değilim malesef
İyi düşünerek Körlük’ü düşünerek devam kitabı niteliğinde mi acabaGörmek kitabını nasıl okuyacağım bilmiyorum
Evet devamı.İyi düşünerek Körlük’ü düşünerek devam kitabı niteliğinde mi acaba
Merak uyandırıyordu körlük kitabı ama devamı bu şekildeyseEvet devamı.
Kabil Adem ile Havva'dan başlayarak anlatıyor ama ironi dolu
Kabil devamı değil. Yazarın başka bir kitabı bu. Körlük'ün devamı Görmek. Onda sıkıntı olduğunu düşünmüyorumMerak uyandırıyordu körlük kitabı ama devamı bu şekildeyse
O ironiler yüzünden bitiremedim yaEvet devamı.
Kabil Adem ile Havva'dan başlayarak anlatıyor ama ironi dolu
Körlük çok güzel kesinlikle oku canım görmek devamı sayılan bir kitap mı diye sormuştum evet demiş calciMerak uyandırıyordu körlük kitabı ama devamı bu şekildeyse
Geçen arkadaşım bahsetti çok güzel oku dedi durdu banaAçlık'a başladım .Okuyan var mı?
Ben Kabil de devamı diye anladım :) listeme ekleyeyim yeni alınacaklarla alırım bir ara canımO ironiler yüzünden bitiremedim ya
Körlük çok güzel kesinlikle oku canım görmek devamı sayılan bir kitap mı diye sormuştum evet demiş calci
Ben devamı diye anladım da yanlış anlamışım o zamanKabil devamı değil. Yazarın başka bir kitabı bu. Körlük'ün devamı Görmek. Onda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum
Geçen arkadaşım bahsetti çok güzel oku dedi durdu
Bu aralar hacimli kitaplara odaklanamıyorum.İnce olup da klasikler arasında yer alan okumadıklarımı seçiyorum.Geçen arkadaşım bahsetti çok güzel oku dedi durdu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?