Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya nolduuu
İyi düşünerek Körlük’ü düşünerek devam kitabı niteliğinde mi acaba
Görmek ten bahsediyorsun dimi Konu olarak daha farklı ama evet devam kitabı gibi.

Barış Bıçakçı - Seyrek Yağmur kitabı bitti. Serseri bir kitaptı Bu kitabın bazı bölümlerinden kısa film de yapılmış izleyeceğim mutlaka. Barış Bıçakçı hayranlığım bugünden itibaren başladı Günlük yaşamın alelale zamanlarını kitap dükkanı olan Rıfat'ın hayatından anlatıyor. Ben çok sevdim.

Ya nolduuu

Görmek ten bahsediyorsun dimi Konu olarak daha farklı ama evet devam kitabı gibi.
Kuzum ya Nisan ayını hiç sevmedim hep kötü haberler geldi. Ard Arda çok yakınlarımızda Corona pozitiv çıkıyor, e zaten kendimizin stressi de var. Dertler bitmiyor. Ama ne diyelim sağlık olsun herşeyin çaresi bulunur

Gerçekten öyle canım vaka sayıları çok arttı sürekli pozitif haberleri geliyor inşallah herkes hafif geçirip atlatır. Belki bahar psikolojiside seni olumsuz etkiliyor olabilir mayıs güzel geçsin

Gerçekten öyle canım vaka sayıları çok arttı sürekli pozitif haberleri geliyor inşallah herkes hafif geçirip atlatır. Belki bahar psikolojiside seni olumsuz etkiliyor olabilir mayıs güzel geçsin
Teşekkürler canım inşallah hepimiz bundan sonra hep güzel haberler alırız

Anladım canım ben de Görmek’i okumadım daha ama Körlük çok güzeldi Kabil’i pek sevemedim
Bende dediğim gibi listeme eklicem canım okunacak o kadar çok kitabım var ki :) şu gördüğün 3 sıranın görünmeyen bir tanesi daha var sırf onlar okunmayı bekleyenler :)

Bende dediğim gibi listeme eklicem canım okunacak o kadar çok kitabım var ki :) şu gördüğün 3 sıranın görünmeyen bir tanesi daha var sırf onlar okunmayı bekleyenler :)Eki Görüntüle 2834237
O zaman alma canım benim de var bu kadar değil onları okuyup bitirmeden yeni kitap almayacağım aç gözlülük yapıp bir sürü alıyorum okuyamayınca da dert oluyor bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…