- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Ya nolduuuBu gün deminden moralim düştü, yerlerde. Hiç bir şey yapasım yok sadece uyku ilacı alıp uyumak istiyorum, bu hallerime de nefret ediyorum. Bari zaman hızlı geçsin diye canım Kingciğimden Doktor Uyku ya başladım. Ta başlardayım ve güzel başladı
Görmek ten bahsediyorsun dimi Konu olarak daha farklı ama evet devam kitabı gibi.İyi düşünerek Körlük’ü düşünerek devam kitabı niteliğinde mi acaba
Knut humsun mu?Açlık'a başladım .Okuyan var mı?
evet ,ta kendisi...Knut humsun mu?
Ben okudum. Açlığı hissediyorsun sonuna kadar. Hep bir yerde şansı dönecek diye bekliyorsun. Sonrası spoliere girerevet ,ta kendisi...
Ben okumuştum. Kadere saydırıyorsun sürekli ve ne yaparsan yap kitap bitene kadar aç hissediyorsunevet ,ta kendisi...
Kuzum ya Nisan ayını hiç sevmedim hep kötü haberler geldi. Ard Arda çok yakınlarımızda Corona pozitiv çıkıyor, e zaten kendimizin stressi de var. Dertler bitmiyor. Ama ne diyelim sağlık olsun herşeyin çaresi bulunurYa nolduuu
Görmek ten bahsediyorsun dimi Konu olarak daha farklı ama evet devam kitabı gibi.
Gerçekten öyle canım vaka sayıları çok arttı sürekli pozitif haberleri geliyor inşallah herkes hafif geçirip atlatır. Belki bahar psikolojiside seni olumsuz etkiliyor olabilir mayıs güzel geçsinKuzum ya Nisan ayını hiç sevmedim hep kötü haberler geldi. Ard Arda çok yakınlarımızda Corona pozitiv çıkıyor, e zaten kendimizin stressi de var. Dertler bitmiyor. Ama ne diyelim sağlık olsun herşeyin çaresi bulunur
İlk olarak Yazarın Kabil kitabını okumuş olman talihsizlik olmuş.Ben devamı diye anladım da yanlış anlamışım o zaman
Yok okumadım canım kitaplarını daha :) burada görünce kabili devam kitabı sandımİlk olarak Yazarın Kabil kitabını okumuş olman talihsizlik olmuş.
Anladım canım ben de Görmek’i okumadım daha ama Körlük çok güzeldi Kabil’i pek sevemedimYok okumadım canım kitaplarını daha :) burada görünce kabili devam kitabı sandım
Teşekkürler canım inşallah hepimiz bundan sonra hep güzel haberler alırızGerçekten öyle canım vaka sayıları çok arttı sürekli pozitif haberleri geliyor inşallah herkes hafif geçirip atlatır. Belki bahar psikolojiside seni olumsuz etkiliyor olabilir mayıs güzel geçsin
C Capanin Gururu Teyom nerden duyacak kiTeo duymasın 120 sayfa okudum. kafam bir milyon oldu
C Capanin Gururu Teyom nerden duyacak ki
Ayin 15de kitap okumaya başladım. 4. Kitabım elimde. Teo duymasın
Duyarsa son olurAyin 15de kitap okumaya başladım. 4. Kitabım elimde. Teo duymasın
Bende dediğim gibi listeme eklicem canım okunacak o kadar çok kitabım var ki :) şu gördüğün 3 sıranın görünmeyen bir tanesi daha var sırf onlar okunmayı bekleyenler :)Anladım canım ben de Görmek’i okumadım daha ama Körlük çok güzeldi Kabil’i pek sevemedim
O zaman alma canım benim de var bu kadar değil onları okuyup bitirmeden yeni kitap almayacağım aç gözlülük yapıp bir sürü alıyorum okuyamayınca da dert oluyor banaBende dediğim gibi listeme eklicem canım okunacak o kadar çok kitabım var ki :) şu gördüğün 3 sıranın görünmeyen bir tanesi daha var sırf onlar okunmayı bekleyenler :)Eki Görüntüle 2834237
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?