- 21 Nisan 2018
- 8.263
- 30.337
- 548
- 36
Teşekkür ederimAnammm hepsi çok güzel. keyifli okumalar
Yok canım okumadım hatta ilk defa duydum araştırıyım onuda. Çok uzun zamandır aklımdaydı erik ağacı ama zırlak bir insan olduğum için cesaretim yoktuErik Ağacı var içinde bir tek okuduğumNazilerin Yahudi soykırımını anlatan Alman bir yazar Badem Ağacını okumadım o da öyleymiş Filistin’i anlatan İsrailli bir yazar bir sonraki alışveriş listemde badem ağacı var okudun mu ?
Sepet yapmaya başladım bilebuna sen inandın mı kfjgfjgkeyifli okumalar çok güzel görünüyor hepsi
Ayy çok güzel kitapSelam hanımcımlar
Algernona çiçeklere başladım görmekte sırada bekliyor ortak okumada başlarım onada
Oo fantastik edebiyatBunlarda ikinci parti
Artık almayacağım almayacağım
Senin yüzündenOo fantastik edebiyat
Nisan
1. P. Dick - Albemuth Özgür Radyosu - 269
2. T. Robbins - Parfümün Dansı - 432
3. S.King - Yüzyılın Suçlusu Blaze - 285
4. L. Cixin - Karanlık Orman - 600
5. R. Hobb - Suikastçının Arayışı - 871
6. Stefan Zweig - Amok Koşucusu - 189
7. Balzak - Evde Kalmış Kız - 153
8. Terry Pratchett - Mort - 280
9. Larry Niven - Halka Dünya - 456
10. H. Hodgson - Sınırdaki Ev - 200
11. Stephen King - Doktor Uyku - 544
12. A. Christie - Ölüm Meleği - 192
13. Alfred Hitchcock - Hayalet - 155
Toplam sayfa sayısı: 4626
Seviyorsun demek Orta Dünyayı. Bakalım ya fantastik edebiyat okuyan çoğalsın ))Senin yüzündenhobbit ve yüzüklerin efendisini seri olarak çok severim hatta bu iki kitabı lisede okumuştum kütüphaneden alıp ama çok zaman geçtiği için tekrar okumak istedim hedefim 8 kitabı da alıp okumak. Bekle beni orta dünya
Mayıs'ta daha az olur o kadar olmaz )Gözlerin bozulur bu kadar okuma . Bak benim bozuldu
Senden king e başlangıç için kitap önerisi istiyorum izle izle nereye kadarSeviyorsun demek Orta Dünyayı. Bakalım ya fantastik edebiyat okuyan çoğalsın ))
Gözlük hediye ederizGözlerin bozulur bu kadar okuma . Bak benim bozuldu
7 kitapNisan ayı okuduğum kitaplar
1.Yaşam Enerjini Fulle- Fırat Çakır- 365 sayfa
2.John Steinbeck - Fareler ve İnsanlar - 111 sayfa
3. John Steinbeck- İnci * - 101 sayfa
4. Susanna Tamaro- Yüreğinin Götürdüğü Yere Git -149 sayfa
5. Zülfü Livaneli- Son Ada- 183 sayfa
6. Rasim Özdenören- Gül Yetiştiren Adam - 136 sayfa
7. Dilek Cesur- Seni Anlıyorum Anne- 246 sayfa
Nisan ayında okuduğum kitabın toplam sayfa sayısı : 1.291 sayfa
Badem ağacı bir harika kesinlikle okuErik Ağacı var içinde bir tek okuduğumNazilerin Yahudi soykırımını anlatan Alman bir yazar Badem Ağacını okumadım o da öyleymiş Filistin’i anlatan İsrailli bir yazar bir sonraki alışveriş listemde badem ağacı var okudun mu ?
Ahahhaha hepimiz aynıyızTeşekkür ederim
Yok canım okumadım hatta ilk defa duydum araştırıyım onuda. Çok uzun zamandır aklımdaydı erik ağacı ama zırlak bir insan olduğum için cesaretim yoktubaktım indirimli kaptım hemen
Sepet yapmaya başladım bileteşekkür ederim
Teşekkür ediyorum canım elimdekileri bitireyim ilk iş sipariş vereceğimBadem ağacı bir harika kesinlikle oku
Sadist, Medyum, Hayvan mezarlığı, Yeşil Yol. Okudun mu bunlardan?Senden king e başlangıç için kitap önerisi istiyorum izle izle nereye kadar
Yalnız olmadığıma seviniyorumBadem ağacı bir harika kesinlikle oku
Ahahhaha hepimiz aynıyız
Bende de 20 den fazla bekleyen var, ama aklım hala alamadıklarımda
Hayvan mezarlığı ve yeşil yolu izledim sayılır mıSadist, Medyum, Hayvan mezarlığı, Yeşil Yol. Okudun mu bunlardan?
Tam bitenleri yazıyoruz sadeceSelam kızlar benimde son 30 sayfam bitince listemi paylaşacağım.Yarım kitapları saymıyoruz değil mi?
Aslında filmler pek farklı değil ama sonra Kingi çok seversen kitapları da okuya bilirsin. O zaman Sadist diyorum onu oku )Yalnız olmadığıma seviniyorum
Hayvan mezarlığı ve yeşil yolu izledim sayılır mıyok canım hiç bir kitabını okumadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?