Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben idefix çiyim çokta memnunum hiç aksilik yaşamadım. Bir kez İstanbul’a kargo istedim kv anlamamış almamış paketi onun para iadesi uzun sürmüştü.
Bende 2014den beri kullandım ama geçen sene deposunu taşırken teslim süreci ayı geçti. İptal ettim iadesi uzun sürdü. Amazon nerdeyse bir günde getiriyor. Hem de eğer kitabınızda bir deforme varsa bildirirseniz hemen para iadesi yapıyor. Oğluma aldığım bir kitabın bir köşesi yırtıktı. Sadece değerlendirme amaçlı yazdım tekrar böyle bir sorun yaşanmasın diye söylemek istedim. 1 saat içinde aradılar ve iade edeceklerini söylediler. Yani kısaca müşteri hizmetleri konusunda da çok başarılılar. Siz yurtdışındaydınız sanırım idefixten nasıl alıyorsunuz kargoluyorlar mı? Bence bir şans verebilirsiniz amazona

Zaten işe başladıktan sonra yoğunluğunda başlamıştı. Esnek çalışmaya geçebilirsiniz mi?

Daha 1 gün bile esnek çalışamadık desem yeridir kronik rahatsızlığı olup idari izinli olanlardan mütevellit vurdular sırtımıza kırbacı. Tam kapanmaya da giremedik ama bu hafta dönüşümlü çalışacağız diye umuyorum. Sen çalışıyor musun hala?

Biz tam kapandık.17 Mayıs'ta tekrar başlayacağız. İlk pamdemi olduğunda 23 Mart'ta bıraktık işi Haziran'da tekrar başladık. O zamandan bu zamana ful çalıştık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…