Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
5- Merhaba Söğüt - Yavuz Bahadıroğlu (397 sayfa)

Okuduğunuz toplam sayfa sayısını da yazar mısınız?

Gece uyumadan önce ölüm meleğini okudum, rüyamda birilerini arıyordum insanlar birbirini kovalıyordu
Genelde okuduğum kitapları rüyamda görüyorum. Size de böyle oluyor mu yoksa ben çok yeniyim ondan mı
Her kitapta olmasa da bende de oluyor o yalnız değilsin yani

Evet yurt dışındayım. Ben alıyorum kim gelecekse en az beş kitap getirmesini rica ediyorum. İstanbuldan gelen varsa kv istiyorum İzmir’den gelen varsa İzmir’e istiyorum kargoyu. Ertesi gün teslim oluyor. Pek sorun yaşamadım. Şimdi 25 kitap var gelecek inşallah Mayıs sonu kardeşim ailece geliyor onlar getirecek. 15 kitapta sepette almaya korkuyorum. Linç edecekler beni buradada bir kitaplık oluşturdum. 100 kitap kadar kitabım var. Kargo hiç denemedim daha buraya ama yüksek çıkıyormuş.

Gece uyumadan önce ölüm meleğini okudum, rüyamda birilerini arıyordum insanlar birbirini kovalıyordu
Genelde okuduğum kitapları rüyamda görüyorum. Size de böyle oluyor mu yoksa ben çok yeniyim ondan mı
yok bana da oluyor. uyumadan hemen okuyunca. hatta ben nakışta işlediğim evi gördüm rüyamda onun içinde yaşıyormuşum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…