- 12 Haziran 2019
- 19.829
- 122.341
- 598
- 37
Ya sen beni merak mı ettinben de iyiyim canım. Göremeyince merak etmiştim. Mayıs ayında çok okursun inşallah
5 gün sonra eşim 7 gün evde olacak. O zaman katılamam canım o yüzden sordumBilmiyorum ki. O kadar çok kitap birikti ki konuşulacak
Çok hissiyatlı bi insansın hemen hissedip gelmişsin
Aklımı çelme teocuğumPatron çıldırdıııı kampanyaya gelllllmayısta en az okuyan pırı olmayan üyeye Teo'dan pırı olma imkanı
5- Merhaba Söğüt - Yavuz Bahadıroğlu (397 sayfa)
Okuduğunuz toplam sayfa sayısını da yazar mısınız?Nisan ayı okuduğum kitaplar
1. Gülseren budayıcioglu madalyonun içi 383 sayfa
2.Sarah jio son kamelya 333 sayfa
3.sarah jio Elveda Haziran 335 sayfa
4.Sebahattin Ali Kürk mantolu Madonna 160sayfa
5.insan ne ile yaşar 176 sayfa
6.mustafa kaya size bir sır vereceğim 248
7.mustafa kaya Hızır dokunsun dualarına 238
8.mustafa kaya su kanunu 239
Büyük ihtimalle bayram sonrasına kalır. Kimsenin pek fırsatı olmuyor özellikle benim5 gün sonra eşim 7 gün evde olacak. O zaman katılamam canım o yüzden sordum
Tamam canım. Ben çoğunluğa uyarım. Olmadı sonradan okurum sorun olmazBüyük ihtimalle bayram sonrasına kalır. Kimsenin pek fırsatı olmuyor özellikle benim
Çok geçmiş olsunTeşekkür ederim. Anjiyo oldu damar tıkanıklığından dolayı. Hastanede yattı bir hafta, sonra eve getirdik. Şimdi daha iyi.
Her kitapta olmasa da bende de oluyor o yalnız değilsin yaniGece uyumadan önce ölüm meleğini okudum, rüyamda birilerini arıyordum insanlar birbirini kovalıyordu
Genelde okuduğum kitapları rüyamda görüyorum. Size de böyle oluyor mu yoksa ben çok yeniyim ondan mı
Evet yurt dışındayım. Ben alıyorum kim gelecekse en az beş kitap getirmesini rica ediyorum. İstanbuldan gelen varsa kv istiyorum İzmir’den gelen varsa İzmir’e istiyorum kargoyu. Ertesi gün teslim oluyor. Pek sorun yaşamadım. Şimdi 25 kitap var gelecek inşallah Mayıs sonu kardeşim ailece geliyor onlar getirecek. 15 kitapta sepette almaya korkuyorum. Linç edecekler beniBende 2014den beri kullandım ama geçen sene deposunu taşırken teslim süreci ayı geçti. İptal ettim iadesi uzun sürdü. Amazon nerdeyse bir günde getiriyor. Hem de eğer kitabınızda bir deforme varsa bildirirseniz hemen para iadesi yapıyor. Oğluma aldığım bir kitabın bir köşesi yırtıktı. Sadece değerlendirme amaçlı yazdım tekrar böyle bir sorun yaşanmasın diye söylemek istedim. 1 saat içinde aradılar ve iade edeceklerini söylediler. Yani kısaca müşteri hizmetleri konusunda da çok başarılılar. Siz yurtdışındaydınız sanırım idefixten nasıl alıyorsunuz kargoluyorlar mı? Bence bir şans verebilirsiniz amazona
yok bana da oluyor. uyumadan hemen okuyunca. hatta ben nakışta işlediğim evi gördüm rüyamda onun içinde yaşıyormuşumGece uyumadan önce ölüm meleğini okudum, rüyamda birilerini arıyordum insanlar birbirini kovalıyordu
Genelde okuduğum kitapları rüyamda görüyorum. Size de böyle oluyor mu yoksa ben çok yeniyim ondan mı
günaydın canım kadınlar :) ben hala fosforlu cevriyedeyim. 113. sayfada
Günaydınlar Ferfecir sakinleri
Nisan okumaları bitti mi bakalım
@JES
@Mehfam
@H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
@Life light
@Ozlemlerhayallar
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@pawlover
WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@Nosking
@teolog8579
beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Adonia
@pylz
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Seridina
@firdefs
@Samsonn
@Mimariye
@Blue_Black
@Kafkefo
@pacman
@KumraL_KrakeR
ummhnisa
Bitmedi, hala okuyamiyorum
Günaydınlar Ferfecir sakinleri
Nisan okumaları bitti mi bakalım
@JES
@Mehfam
@H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
@Life light
@Ozlemlerhayallar
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@pawlover
WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@Nosking
@teolog8579
beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Adonia
@pylz
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Seridina
@firdefs
@Samsonn
@Mimariye
@Blue_Black
@Kafkefo
@pacman
@KumraL_KrakeR
ummhnisa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?