Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsanın gönlünce kitap alamaması çok zor ya. Sık gelen tanıdıkların var demek ki

selam hanımlar
ben dün kırmızı pazartesi kitabına başladım. kısa bı kitap zaten. 63 e kadar geldim onda.
sonra ondan sıkılınca ursula k le guin üçleme bı kitabı var ona başladım. marifetler adı.
biraz önce bitti o da zaten kısaydı 195 sayfa mi ne. ama benim sevdiğim bir yazar okuması çok zevkliydi.
şimdi sesler kitabına geçiyorum ikinci kitap:)
kırmızı pazartesiyi bugün bitirmeyi hedefliyorum. o bitince oblomova başlarım belki.

marifetler kitabı doğa üstü diyeceğimiz güçlere sahip insanları anlatan bı kitap. normal insanlar ovalarda sehirlerde yasiyolar. bu insanlar da marifet adını verdikleri güçlerle sülaleler halinde dağlarda yasiyolar. köle ve çiftçileri himayelerinde bulunduruyolar. insanlar onlara cadı diyolar.

kitapta orrec ve gry kahramanlar. bu soylarin devamı için kendi soylarindan kişilerle evlenmeleri ve soylarını korumaları gerekiyo. sülaleler arasında dostluk, düşmanlık, hırsızlık, korku vs herşey var. ayakta kalmaya calisiyolar kısaca. bu orrec ve gry de kendileri olma kendi istedikleri gibi yaşamakla toplumlarına uyma arasında kalıyolar.

ben beğendim yarı gerçek yarı fantastik bı tarzı var yazarın zaten. tavsiye ederim:)

Amazon ve bkm karşılaştırması yaptım dün sepetimde ki kitapları.Fiyatları aynı hatta amozon da bir kaçı daha pahalıydı.Bkm de en azından hediye var Sabahattin Ali nin 8 kitabı hediye 250 tl üstüne veya Stefan Zweig in 14 kitabı.Sherlock Holmes 5 kitap da vardı ama o kampanya bitmiş.

Hemen indirdim kitaplarını

C Calcifer heycanla bekliyorum
Eğer listede olmazsam teselli olarak bana da bi çiçek ver bari. O kadar kem göz koalisyonu kurmaya çalıştım emeğe saygı istiyorum.
Pazartesi günü listeyi hazırlayacağıM. Bütün çiçekler senin olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…