Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kör baykuş - Sadık Hidayet
İlk kez İran edebiyatı okudum, hatta yazarı da bu kitapla tanıdım desem yeridir. Yanlış yerden mi başladım bilemiyorum, ama oldukça zor okunan bir kitap olduğu kesin.
Yazar iç buhranını iyi, kötü kavramı üzerinden anlatmaya çalışmış sanırım.
Mutluluğu ya da huzuru ararken kendini kaybetmiş bir karakter okudum.

Bana çok fazla Kafka ' yı anımsattı dili ve değindiği konu. Kaldı ki öyle de anılıyormuş yazar.
Çok farklı bir deneyimdi benim için, hatta olağandışı desem yeridir.
Zannımca bir kerede anlaşılabilecek bir kitap değil.

Kör baykuş kısa ama çok ağır bir kitap olduğu, 90 sayfaya koca birvkitap sığdırıldığı söylenirdi. Demek ki doğruymuş

Benimde okunmayı bekliyor o kitap ama daha çok bekleyecek sanırm

Dereceye giren arkadaşları tebrik ediyor ve darısı başıma diyorum:)
Ayın ilk kitabını (Doğu'dan Uzakta) yarın bitiririm ben de inşallah:)
Ama hala amazon siparişim gelmedi Başka kitabımda yok
Ayın ortak okuması Görmek idi dimi? Pdf'i olan arkadaşlar atabilirse çok sevinirim:)

Attım

Tebrik ederim congratulations
Hedefim 30 kitap 1 yıl için,17 kitap okuyanları görünce. Hedefimden utandım. Sonra dedimki hiç okumamakta var sen yoluna devam et. böylede güzel

Son düzenleme:
Komru ile Kumru bitti
Küçük yaşta başlık parasına İstanbul a gelen bi kadını anlatıyor.
Köyde hiçbirşey görmeyen Kumru'nun eşyalara tutkuyla bağlanması ve elde etme çabası, günden güne değişimi anlatılmış.
Eşyaların araç değil de amaç olması ve daha fazla kazanabilme hırsı ve sonu kötü biten bir hayat.
Kumru 'nun buzdolabına resmen aşık olması ve sadece onu düşünmesi, bu uğurda çocuklarını unutması beni üzdü. Özellikle kızını içime sokasım geldi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…