Sessiz olur musun kitap okuyoruz
Seni sonundaMayıs
1. Cixin Liu - Ölümün Sonu - 782
Ne yapacağını anlamadım ama kötü bir şeye benziyorSeni sonundacıss yapacam bak
Mayıs'ın sonu başından belli olduMayıs
1. Cixin Liu - Ölümün Sonu - 782
Boşuna çabalamasak mı hem teonun az okuyana sözü de varMayıs'ın sonu başından belli oldu
Lolipop.Dhgshaha iğne mi o
Mantıklı birinci olamayacağız pro olalım bariBoşuna çabalamasak mı hem teonun az okuyana sözü de var
Shsgsjsbahgsgshahahahahah söyleyeceklerim bu kadarLolipop.Jasminla yı yalayacakmış Teo hahahaja
Birde dün bana çok yavaş başladım bu ay demişti. 782 yi görünce benMayıs'ın sonu başından belli oldu
Yok canım bu ay az okuyacağım. Kalın kitaplar okurum herhaldeMantıklı birinci olamayacağız pro olalım bari
Shsgsjsbahgsgshahahahahah söyleyeceklerim bu kadar
Sen cıss ne bilmiyor musunAyben de kırbaç filan düşünüyordum
10 kalın kitap 10000 sayfaYok canım bu ay az okuyacağım. Kalın kitaplar okurum herhalde
Gel kardeşBirde dün bana çok yavaş başladım bu ay demişti. 782 yi görünce ben
Canım sen 700 sayfa okuyana kadar ben 150 sayfa falan okudum, hangi az ?Yok canım bu ay az okuyacağım. Kalın kitaplar okurum herhalde
Tabi ki jasminlanın ki az. Neden 4000 sayfa olmadı dahaGel kardeş
Canım sen 700 sayfa okuyana kadar ben 150 sayfa falan okudum, hangi az ?
Haha o kadar da değil ))10 kalın kitap 10000 sayfa
Yok kız anlamadım )Sen cıss ne bilmiyor musun
Sen kaç senedir Türkiye’ desin ? Bilmiyor olman normal. Küçük çocuklar yapmaması gereken bişey yaptığı zaman cıss denir. Mesela sıcak bişeye dokuncak elleme cıss denir elin yanar yerine ya da yaramazlık yapar cıss denir gibi gibi. 0-3 yaş milli çocuk korkutma repliğimiz olarak düşünebilirsinYok kız anlamadım )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?