Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet merakla okudum bitirdim Algernon’a çiçekleri. Çok güzel bir kitaptı anlaması okuması kolaydı. Sonu keşke başa dönmeseydi.
Çok düşük IQ ile doğan Charlie bilim adamlarına zeka seviyesini arttıracak ameliyatta iyi bir denektir. Bu ameliyat daha önce fareler üzerinden denenmiş her defasında başarısız olunmuş. En son Algernona adında bir fare üzerinde denenmiş ve başarılı olunmuş. Charlie ameliyat öncesi ve sonrası her şeyi günlüğüne yazmış İnanılmaz derecede IQ su normallerin çok üzerine çıkıyor bu durum bilim için iyi ama Charlie için çok acı. Çünkü aptal biriyken yaşadıkları ona yaşatılanlara insanların bencilliğine tahammül edemiyor. Bu şekilde ilerliyor kitap.
ve en çok sevdiğim cümle
Sevgi ve Şevket eli değmeyen hiç bir eğitim beş para etmez. Zeka bir insanın sahip olabileceği en büyük lutüflardan biri. Ama ne yazık ki bilgi arayışı sevgi arayışını kapı dışarı ediyor.

Yok kız anlamadım )
Sen kaç senedir Türkiye’ desin ? Bilmiyor olman normal. Küçük çocuklar yapmaması gereken bişey yaptığı zaman cıss denir. Mesela sıcak bişeye dokuncak elleme cıss denir elin yanar yerine ya da yaramazlık yapar cıss denir gibi gibi. 0-3 yaş milli çocuk korkutma repliğimiz olarak düşünebilirsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…