Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de Görmek kitabını merak ediyordum. Nasıl buldun? Körlük okumuştum. Beğenmiştim. Devamı gibi diye biliyorum. O da merak ettiklerim arasında.
Açıkçası Görmek kadar sevemedim:)
Aslında uzun uzun eleştiri de yapabilirim ama fazlaca siyasi olur Devam gibi de düşünmemek lazım aslında dimi C Calcifer ?
Kitabın ortalarına doğru karakterler giriyor ama ben olsam devam kitabı demem:)

Anladım. Yine de zaman bulabildiğimde bi şans vereceğim bakalım. O zaman yine konuşuruz bu konuda.

ben okuyamıyorum birkaç gündür. inşallah bugün okicam:)
görmek güzel ama okurken uykum geliyo
o yüzden iki kitap birlikte ilerlemeye karar verdim:)
Allah Allaah. Ben Körlük’te baya bırakamamıştım. Bi de bi playlistle okuyordum. Özellikle bir şarkıyla acayip bağdaştırmıştım. Hatta kitabı bitirdikten aylar sonra o şarkı tekrar çalınca kitap elimde gibi hissetmiştim. Bilinçaltı çok başka bi şey. Bakalım Görmek benim için nasıl olacak?

evet görmek ben de elimden birakamadim:) çok güzel ilerlemişti.

bu da çok güzel bı kitap. ama okul yillarına geri dönmüş gibi oldum kamucu olarak o yüzden hikayeye odaklanamadim sanırım:)

evet görmek ben de elimden birakamadim:) çok güzel ilerlemişti.

bu da çok güzel bı kitap. ama okul yillarına geri dönmüş gibi oldum kamucu olarak o yüzden hikayeye odaklanamadim sanırım:)
Burada konuştukça tüm kitapları hemen okuyasım geliyor. Bu hiç iyi olmadı....

Evet bence de devamı gibi değil. Üzerinde konuşulacak çok fazla şey var dediğin gibi. Körlük ten sonra yavan geldi bana bu sefer insanlar tarafından değil de devlet yönetimi tarafından anlatıyor
pacman

Çalıkuşunu keyifle bitirdikten sonra alayım o zaman Görmek'i. Hazirana kadar bitiririm sanıyorum.
Bu ayın ortak okuması Görmek kitabı. Haziran'da üzerinde konuşuruz
Tamamdır, çok güzel bir grup burası! Fazla uğrayamıyorum ama çok sevdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…