Açıkçası Görmek kadar sevemedim:)Ben de Görmek kitabını merak ediyordum. Nasıl buldun? Körlük okumuştum. Beğenmiştim. Devamı gibi diye biliyorum. O da merak ettiklerim arasında.
Ben niyeKamelyalı kadına başlıyorum
Sonra vay efendim görmedim duymadım, gizli okuyorsun olmasın
C Capanin Gururu TeyomLife light
Çok büyük bir taş geldiKamelyalı kadına başlıyorum
Sonra vay efendim görmedim duymadım, gizli okuyorsun olmasın
C Capanin Gururu TeyomLife light
İş ortağı oldun sayılırBen niyeKendimi küçük teo gibi hissettim
Hepimiz bir gün teo olacağızİş ortağı oldun sayılır
Anladım.
Taş olsa iyi kaya mı desem meteor mu desem öyle bişeyÇok büyük bir taş geldi
Allah Allaah.ben okuyamıyorum birkaç gündür. inşallah bugün okicam:)
görmek güzel ama okurken uykum geliyo
o yüzden iki kitap birlikte ilerlemeye karar verdim:)
Aslında amacım buydu diyormuşHepimiz bir gün teo olacağız
Çok oku da ilk 3e gir inşallah
Asıl amacı Levin için yandaş toplamaktıAslında amacım buydu diyormuş
Evde olduğum günler verimli geçsin yeter yok öyle Birinci olayım üçüncü olayım çabalarım
Allah Allaah.Ben Körlük’te baya bırakamamıştım. Bi de bi playlistle okuyordum. Özellikle bir şarkıyla acayip bağdaştırmıştım. Hatta kitabı bitirdikten aylar sonra o şarkı tekrar çalınca kitap elimde gibi hissetmiştim. Bilinçaltı çok başka bi şey. Bakalım Görmek benim için nasıl olacak?
Burada konuştukça tüm kitapları hemen okuyasım geliyor.evet görmek ben de elimden birakamadim:) çok güzel ilerlemişti.
bu da çok güzel bı kitap. ama okul yillarına geri dönmüş gibi oldum kamucu olarako yüzden hikayeye odaklanamadim sanırım:)
Evet bence de devamı gibi değil. Üzerinde konuşulacak çok fazla şey var dediğin gibi. Körlük ten sonra yavan geldi bana
Bu ayın ortak okuması Görmek kitabı. Haziran'da üzerinde konuşuruzAnladım.Yine de zaman bulabildiğimde bi şans vereceğim bakalım. O zaman yine konuşuruz bu konuda.
C Capanin Gururu TeyomBu gün tek kelime okumadım. Uyandığımdan beri müge anlı izliyorumher kesin yalan söylediği konu var, aslında içler acısı ama söyledikleri çok komik güldürüyor bayağı
Çalıkuşunu keyifle bitirdikten sonra alayım o zaman Görmek'i. Hazirana kadar bitiririm sanıyorum.Evet bence de devamı gibi değil. Üzerinde konuşulacak çok fazla şey var dediğin gibi. Körlük ten sonra yavan geldi banabu sefer insanlar tarafından değil de devlet yönetimi tarafından anlatıyor
pacman
Tamamdır, çok güzel bir grup burası! Fazla uğrayamıyorum ama çok sevdim.Bu ayın ortak okuması Görmek kitabı. Haziran'da üzerinde konuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?