Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayırlı olsun. Alman aşısı dimi ?annem de oldu. Bugün niyetlenememiş çok ağrısı olmuş

Alman aşısına birkaç kişiden duydum ben de kolda ağrı yaptığını. Çok geçmiş olsun. Sizinki de alman aşısı mi?
Yalnız Nisan ayında ilk üçe girenler dökülüyor hahajajajaj
Ben hatim için okuyamadığım cüzlerimi yetiştirmeye çalışıyorum bol bol cüz okuyorum mayıs ayına bir de migrenle başladığım için biraz döküntülüyüm yine de

Geçmiş olsun

Bu gün tek kelime okumadım. Uyandığımdan beri müge anlı izliyorum her kesin yalan söylediği konu var, aslında içler acısı ama söyledikleri çok komik güldürüyor bayağı
Tüh ya mügoş da tatile girecek kaç gün. Eski bölümler de çok zevkli. Zeynep Ergül izle mutlaka

Hayırlı olsun. Alman aşısı dimi ?annem de oldu. Bugün niyetlenememiş çok ağrısı olmuş
Asrta zeneca oxford dedi hiç bir fikrim yok. Kartta öyle yazıyor. Yani aşıdır kartım var ikinci doz temmuzda nasipse. Annene geçmiş olsun. Eşimin başı çok ağrıdı on gün önce oldu.

Aşılar hakkında çok bilgim yok işin Aslı araştırmadımda. Sıran geldi randevu al diye msj geldi bende aldım. Astra zeneca

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…