Çok güzel uymuşHayat kısa, herkes okuyor
Bu ay okudum okudum, daha bu kadar okuyamamHayat kısa, herkes okuyor
Hiç okuyamıyorum zalimsiniz. İnsan kem göz atar da kökünden mi kazir.
Yalnız Nisan ayında ilk üçe girenler dökülüyor hahajajajajHiç okuyamıyorum zalimsiniz. İnsan kem göz atar da kökünden mi kazir.
Hayırlı olsun. Alman aşısı dimi ?annem de oldu. Bugün niyetlenememiş çok ağrısı olmuşSelam okuyan kadınlar
Dün covit aşısı oldum. Kolumu kaldıramıyorum. Neyseki başım ağrımıyor sadece ağırlık var. Hiç kitap okumadım dünde bugünde. Yorgunum sanırım. Okursam haber veririm. Görmek kitabı baya kalacak elimde sanki.
Demekki liseye girmemek lazımYalnız Nisan ayında ilk üçe girenler dökülüyor hahajajajaj
Bak bana aynı ritimde devam ediyorum. ama bu ay hırs yaptım listeye gireceğimDemekki liseye girmemek lazım
Girme calcim girme guzum. Girenin haline vayBak bana aynı ritimde devam ediyorum. ama bu ay hırs yaptım listeye gireceğim
Alman aşısına birkaç kişiden duydum ben de kolda ağrı yaptığını. Çok geçmiş olsun. Sizinki de alman aşısı mi?Selam okuyan kadınlar
Dün covit aşısı oldum. Kolumu kaldıramıyorum. Neyseki başım ağrımıyor sadece ağırlık var. Hiç kitap okumadım dünde bugünde. Yorgunum sanırım. Okursam haber veririm. Görmek kitabı baya kalacak elimde sanki.
Ben hatim için okuyamadığım cüzlerimi yetiştirmeye çalışıyorum bol bol cüz okuyorumYalnız Nisan ayında ilk üçe girenler dökülüyor hahajajajaj
Geçmiş olsunAlman aşısına birkaç kişiden duydum ben de kolda ağrı yaptığını. Çok geçmiş olsun. Sizinki de alman aşısı mi?
Ben hatim için okuyamadığım cüzlerimi yetiştirmeye çalışıyorum bol bol cüz okuyorummayıs ayına bir de migrenle başladığım için biraz döküntülüyüm yine de
Tüh ya mügoş da tatile girecek kaç gün. Eski bölümler de çok zevkli. Zeynep Ergül izle mutlakaBu gün tek kelime okumadım. Uyandığımdan beri müge anlı izliyorumher kesin yalan söylediği konu var, aslında içler acısı ama söyledikleri çok komik güldürüyor bayağı
Ama uzak durmak istemiyorumBu ay okudum okudum, daha bu kadar okuyamam
C Capanin Gururu Teyom uzak dur benden rica ediciiimmm
Fark ettimBak bana aynı ritimde devam ediyorum. ama bu ay hırs yaptım listeye gireceğim
Asrta zeneca oxford dedi hiç bir fikrim yok. Kartta öyle yazıyor. Yani aşıdır kartım var ikinci doz temmuzda nasipse. Annene geçmiş olsun. Eşimin başı çok ağrıdı on gün önce oldu.Hayırlı olsun. Alman aşısı dimi ?annem de oldu. Bugün niyetlenememiş çok ağrısı olmuş
Geçmiş olsun canımAsrta zeneca oxford dedi hiç bir fikrim yok. Kartta öyle yazıyor. Yani aşıdır kartım var ikinci doz temmuzda nasipse. Annene geçmiş olsun. Eşimin başı çok ağrıdı on gün önce oldu.
Astra zeneca ingiliz aşısı değil mi canım. Geçmiş olsunAsrta zeneca oxford dedi hiç bir fikrim yok. Kartta öyle yazıyor. Yani aşıdır kartım var ikinci doz temmuzda nasipse. Annene geçmiş olsun. Eşimin başı çok ağrıdı on gün önce oldu.
Aşılar hakkında çok bilgim yok işin Aslı araştırmadımda. Sıran geldi randevu al diye msj geldi bende aldım. Astra zenecaAlman aşısına birkaç kişiden duydum ben de kolda ağrı yaptığını. Çok geçmiş olsun. Sizinki de alman aşısı mi?
Ben hatim için okuyamadığım cüzlerimi yetiştirmeye çalışıyorum bol bol cüz okuyorummayıs ayına bir de migrenle başladığım için biraz döküntülüyüm yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?