Evet öyle olması lazım.Astra zeneca ingiliz aşısı değil mi canım. Geçmiş olsun
Şifa olur inşallah.Evet öyle olması lazım.
Çok sağolGeçmiş olsun canım
amin inşallah.Şifa olur inşallah.
Bi kerecik yaaGirme calcim girme guzum. Girenin haline vay
Ama uzak durmak istemiyorum
İşte bende 17 Mayıs'a kadar okuduğumFark ettimben de kayınvalidem gelecek diye hızlı giriş yaptım çok altlarda kalmayayım diye
Asrta zeneca oxford dedi hiç bir fikrim yok. Kartta öyle yazıyor. Yani aşıdır kartım var ikinci doz temmuzda nasipse. Annene geçmiş olsun. Eşimin başı çok ağrıdı on gün önce oldu.
Size de çok geçmiş olsun canımMayıs 26 da kardeşim ve 20 kitaptım gelecekti. Uçuşları iptal oldu ertelendi. Haziran ayına. Sevgili İngiliz yöneticileri Türkiye’yi kırmızı listeye aldı. Otel karantinası. 1750 pounds kişi başı. Bize bedava yaptıkları aşıların parasını tahsil ediyorlar. Kardeşim ameliyat olacaktı ameliyata almadan testi pozitif çıktı. Baya bi şanssızlıklar üst üste geliyor allah hayırlara yol açsın.inşallah bugün baya sıkıldım
Ben de ben deİşte bende 17 Mayıs'a kadar okuduğum
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Şifaya vesile olsun inşallahAşılar hakkında çok bilgim yok işin Aslı araştırmadımda. Sıran geldi randevu al diye msj geldi bende aldım. Astra zeneca
Kötü olmuş. Yine de vardır bir hayır dediğin gibi. Kardeşinin ameliyatı acil bir ameliyat mi bir öncelik sağlanamaz mi acaba?Mayıs 26 da kardeşim ve 20 kitaptım gelecekti. Uçuşları iptal oldu ertelendi. Haziran ayına. Sevgili İngiliz yöneticileri Türkiye’yi kırmızı listeye aldı. Otel karantinası. 1750 pounds kişi başı. Bize bedava yaptıkları aşıların parasını tahsil ediyorlar. Kardeşim ameliyat olacaktı ameliyata almadan testi pozitif çıktı. Baya bi şanssızlıklar üst üste geliyor allah hayırlara yol açsın.inşallah bugün baya sıkıldım
Çok sağol.Uzak dur
İşte bende 17 Mayıs'a kadar okuduğum
Size de çok geçmiş olsun canım
Böbreğinde 3.33 cm taş var böbreğe zarar vermeye başlamış. Burada yasal prosedürler uzun süreceği için ve sağlık sistemi yavaş ilerlediği için orada olması daha uygun olacaktı. Olup gelecek. Araştırıyorlar otel karantinasından nasıl sıyıracaklarını. Çünkü 4 kişilik bir aile. Buraya yerleşeceklerTeşekkür ederim
Şifaya vesile olsun inşallah
Kötü olmuş. Yine de vardır bir hayır dediğin gibi. Kardeşinin ameliyatı acil bir ameliyat mi bir öncelik sağlanamaz mi acaba?
İnşallah bir yol bulunurBöbreğinde 3.33 cm taş var böbreğe zarar vermeye başlamış. Burada yasal prosedürler uzun süreceği için ve sağlık sistemi yavaş ilerlediği için orada olması daha uygun olacaktı. Olup gelecek. Araştırıyorlar otel karantinasından nasıl sıyıracaklarını. Çünkü 4 kişilik bir aile. Buraya yerleşecekler
Yine geç yazıyorum Calci kusura bakma, yıllık hedefim 50 kitaptı. Şu ana kadar 20 kitap okudum. Bundan sonrası için 30 kitaplık hedefim oluyor.pomegranate_ yıllık hedefini belirler misin?
Çok teşekkürler inşallah. Aminİnşallah bir yol bulunur
Yalnız Nisan ayında ilk üçe girenler dökülüyor hahajajajaj
Teo fark etmeden oku o zamanBi kerecik yaa
İşte geldimmmmmmTeo fark etmeden oku o zaman
Şimdik gidip ban yiyeyim topik biraz rahat etsin dedim. Hiç banlanmaya değer konu yok. Hem benim ban 1 bilemedin 2 gün sürecek o da sizin işinizi görmez. Son kararım en iyisi bir yerlere gitmeyeyim
Düşünecek vaktim olursen git duvarda tek ayak üstünde dur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?