Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kocamla nişanlıyken izlediğimiz ilk romantik film
Teksas katliamı,Testere izletmiştim adama hep kardeşimle giderdik sinemaya onla böyle filmler izlerdik
Eki Görüntüle 2846116

yav o Teksas katliamı neydi öyle eskiden ben de çok izlerdim korku gerilim. izlemediğm film kalmamıştır
şimdi asla izlemiyorum:)

aaaa iki oyuncuyu da beğenirim mutlaka izlicem teşekkür ederim negom

Beraber izleyelim
olur süper olur hatta

Hemen hemen bütün korku gerilimleri izledim.Mesela artık öyle kan gövdeyi götüren filmleri izlemiyorum midem bulanıyor,her yeri temizlemek istiyorum
Türk yapımı korku filmlerini izlemem birde asla şu üç harfli olanları,yıllar önce büyü filmini izlemiştim de aman aman

Günaydın kızlar, daha şimdi rahat rahat uğraya bildim ) Stephen King - Çılğınlığı ötesi dün gece bitirdim. Sürükleyici bir kitaptı. Rose 18 yaşında dünyayı tanımadan polis çalışan Normanla evleniyor. Daha düğünlerinin ilk gününden şiddet başlıyor, ama herhalde bu aşk diyerek kabulleniyor Rose. Böylece senelerce süren şiddetin, tecavüzün, sindirilmenin başlangıcı koyuluyor. Bu senelerde Rose karnındaki bebeğini kaybediyor, kaburgası dişleri kırılıyor, manipüle ediliyor,eziliyor. Kendisi de çok saf yani. Eşi Norman bildiğiniz psikopat sadist manyağın teki, kadınlara nefreti de sonsuz. Bir gün hiç beklenmedik an Rose un aklına evden gitmek geliyor ve çantasını alıp terk ediyor kocasını. Pislik Norman da takibe başlıyor. Kitabın fantastik bölümü de var ve bu olaylar Rose un tesadüfen bir tabloyu görüp "bu benim olmalı" demesiyle başlıyor.
Bu sene için okuyup en korktuğum daha çok ürktüğüm kitap oldu. Şiddet, böyle erkeklerin kadınlara bakış açısı, kadınları mahf etmeleri güzel yansımış karakterlerin dünyalarından. Çoğuna korkunç gelmese de sondaki bir olay beni çok etkiledi, tüylerim diken diken oldu. Şeytanla anlaşma yapmanın bedeli çok ağır. Önerebileceğim bir kitap, sevdim. Bu gün de üşenmezsem Görmek kitabına başlarım. Gözümü korkutuyor bir az )

Bu arada evet oyuncuları bende beğeniyorum Sandra tıpkı ben a ha ha

Mutlaka bakıcam kitaba.Bana bir filmi hatırlatttı,acaba filmi çekilmiş olabilir mi?

büyü bende de travma yarattı resmen acayip korkmuştum

ne çok eziyet etmişim meğer ruhuma
ilk korku filmleri varmış onları merak ediyorum ama cesaret edemedim

Çok eskiden izlemiştim hatırlayamıyorum,aynı şekilde eşindrn kaçıyordu kadın.İndirdim kitabı bu arada,ona bakarken başka kitaplar da indirdim
Şimdi öylesine bir baktım ama bunun filmine raslamadım. Nerden indirdin kitapları? Ben de bu aralar bir az detektif gerilim kitapları indireyim diyorum )

Şimdi öylesine bir baktım ama bunun filmine raslamadım. Nerden indirdin kitapları? Ben de bu aralar bir az detektif gerilim kitapları indireyim diyorum )
Kitap oku uygulaması var üç kitap resmi üst üste.Telefonun androidse ordan okuyabilirsin Jonh Verdon okumuş muydun?

Kitap oku uygulaması var üç kitap resmi üst üste.Telefonun androidse ordan okuyabilirsin Jonh Verdon okumuş muydun?
Uygulamanın kendisinde mi var öyle kitaplar? Ne güzel. Evet ondan gözlerini sımsıkı kapat bir de aklından bir sayı tut okumuştum.

İndirdim. Ne güzelmiş ya okumak istediğim kitaplardan var. Bir şey sorayım. Burda kitapları indir var ya indirince telefonda bir yerlere kayd oluyor mu? Mesela ben o indirdiğim kitapları mail adresimden başkasına gönderebilir miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…