Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabayın kızlar

Bugün tek bir sayfa bile okumadım. Çünkü kontrole gittik kızları gördük çıkmışken anneme uğrayıp kitap alayım dedim. Tayin isteyince mevcut bütün kitaplarımı toplayıp anneme bırakmıştım, sonra evlendim, evim küçük derken hala oradalar. Eldeki kitapları okudukça annemden okumadigim kitaplarımı alıyordum. 4 koli kitaptan sadece 6 tane kitap bulabildim okumadigim sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.

Bence çok güzel ya 4 koli kitaptan 6 tane okunmayan olması

Dolu tarafından bak o kadar kitap okumuşsun ve yeni kitaplar alacaksın

Ben de aynı geç kalmışlık hissini yaşadım okurken. Yine bir yanım bana gelen tüm kitapların doğru zamanda geldiğini söylüyo, diğer yanımsa sürekli matbaanın icat edildiği zamana geri dönüp hiç bir şeyi kaçırmadan okuyabilecegini saniyo

İnce Memed
Çok keyif alarak okuduğum bir kitap oldu. Bazı yerlerde sanki kitabın içindeymişim gözümle görüyormuşum gibi hissettim inanılmaz güçlü betimlemeler kullanılarak anlatılmış bir baş yapıt olmuş.
Anadolu insanın ruh halini sömürenler karşısındaki çaresizliği,yaşadıkları zulmü,sefaleti, kaderine terk edilmişliğinin hikayesi. Diğer ciltleri okumak için can atıyorum. Bakalım neler olacak devamında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…