Bende öyle düşünüyorumBayram oncesi temizligi halledip bayramda kitap okuycam
Evet kendisinde,bir çok kitap mevcutUygulamanın kendisinde mi var öyle kitaplar? Ne güzel. Evet ondan gözlerini sımsıkı kapat bir de aklından bir sayı tut okumuştum.
Yok telefona kaydolmuyor diye biliyorum ben,kapak resimleri kaydoluyor ama kitabın kendine dosyalarda denk gelmedim.İndirdim. Ne güzelmiş ya okumak istediğim kitaplardan var. Bir şey sorayım. Burda kitapları indir var ya indirince telefonda bir yerlere kayd oluyor mu? Mesela ben o indirdiğim kitapları mail adresimden başkasına gönderebilir miyim?
Bu seri bitsin hemen okuyacağımBen de okuyunca aynı şeyi düşünmüştüm
Filler Sultanı ve Kırmızı Sakallı Topal Karınca'yı da okumalısın mutlaka
Evet çok aradım bulamadım tlfnda. Yazık ya çünki telden okuyunca gözlere zarar, gene de güzel kitaplar buldum. Çok teşekkür ederimYok telefona kaydolmuyor diye biliyorum ben,kapak resimleri kaydoluyor ama kitabın kendine dosyalarda denk gelmedim.
Ben bunun için başka bir uygulama kullanıyorum 'readera' diye. İndirdiğin kitapları ordan bulup e-kitap formatında okuyorsun. Güzel oluyor PDF de olsa indirdiğin burda okumak rahat oluyor.İndirdim. Ne güzelmiş ya okumak istediğim kitaplardan var. Bir şey sorayım. Burda kitapları indir var ya indirince telefonda bir yerlere kayd oluyor mu? Mesela ben o indirdiğim kitapları mail adresimden başkasına gönderebilir miyim?
Bari film olanı izlePeter Pan tatmin etmedi
Açtım çizgi filmini izliyorum
Onu bulamadım yaBari film olanı izle
Tinker ‘a selam söylePeter Pan tatmin etmedi
Açtım çizgi filmini izliyorum
Teşekkürler, indirdim bu uygulamada okumak daha rahat gerçekten ) ah keşke tlfna bakmak gözü acıtmasaydı. Neyse gözlükle okurum herhalde daha az zarar verir dimi? Bilgisayardan okumak bozdu benim gözlerimi korkuyorum o yüzdenBen bunun için başka bir uygulama kullanıyorum 'readera' diye. İndirdiğin kitapları ordan bulup e-kitap formatında okuyorsun. Güzel oluyor PDF de olsa indirdiğin burda okumak rahat oluyor.
Tinker ‘a selam söyle
Telefonda okumayı bende sevmiyorum ama işte sırf zamanı değerlendirebilmek için. Gözlükle daha iyi olur diye düşünüyorumTeşekkürler, indirdim bu uygulamada okumak daha rahat gerçekten ) ah keşke tlfna bakmak gözü acıtmasaydı. Neyse gözlükle okurum herhalde daha az zarar verir dimi? Bilgisayardan okumak bozdu benim gözlerimi korkuyorum o yüzden
Rica ederimEvet çok aradım bulamadım tlfnda. Yazık ya çünki telden okuyunca gözlere zarar, gene de güzel kitaplar buldum. Çok teşekkür ederim
Ben de bu iki uygulamayı kullaanıyorum . Kitap oku uygulamasında indirdiğim kitapları açmadı ama readera uygulamasından indirdiğim tüm belgelere pdf lere kitaplara ulaşıyorum.Ben bunun için başka bir uygulama kullanıyorum 'readera' diye. İndirdiğin kitapları ordan bulup e-kitap formatında okuyorsun. Güzel oluyor PDF de olsa indirdiğin burda okumak rahat oluyor.
Evet üstelik okuması da çok rahat değil miBen de bu iki uygulamayı kullaanıyorum . Kitap oku uygulamasında indirdiğim kitapları açmadı ama readera uygulamasından indirdiğim tüm belgelere pdf lere kitaplara ulaşıyorum.
Aynen göz yormuyorEvet üstelik okuması da çok rahat değil mi
Ben de öyle yaparım. Az az okurum gözlükle umarım çok bozmaz ) şöyle büyük güzel kütüphane olacaktı, her kitabı bulabileceğimiz )) hayaller )Rica ederimkaranlık modda okuyorum ben telden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?