Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok telefona kaydolmuyor diye biliyorum ben,kapak resimleri kaydoluyor ama kitabın kendine dosyalarda denk gelmedim.

Ben de okuyunca aynı şeyi düşünmüştüm
Filler Sultanı ve Kırmızı Sakallı Topal Karınca'yı da okumalısın mutlaka

Yok telefona kaydolmuyor diye biliyorum ben,kapak resimleri kaydoluyor ama kitabın kendine dosyalarda denk gelmedim.
Evet çok aradım bulamadım tlfnda. Yazık ya çünki telden okuyunca gözlere zarar, gene de güzel kitaplar buldum. Çok teşekkür ederim

Ben bunun için başka bir uygulama kullanıyorum 'readera' diye. İndirdiğin kitapları ordan bulup e-kitap formatında okuyorsun. Güzel oluyor PDF de olsa indirdiğin burda okumak rahat oluyor.

Ben bunun için başka bir uygulama kullanıyorum 'readera' diye. İndirdiğin kitapları ordan bulup e-kitap formatında okuyorsun. Güzel oluyor PDF de olsa indirdiğin burda okumak rahat oluyor.
Teşekkürler, indirdim bu uygulamada okumak daha rahat gerçekten ) ah keşke tlfna bakmak gözü acıtmasaydı. Neyse gözlükle okurum herhalde daha az zarar verir dimi? Bilgisayardan okumak bozdu benim gözlerimi korkuyorum o yüzden

Tinker ‘a selam söyle
Favorim wendy
Telefonda okumayı bende sevmiyorum ama işte sırf zamanı değerlendirebilmek için. Gözlükle daha iyi olur diye düşünüyorum

Ben de bu iki uygulamayı kullaanıyorum . Kitap oku uygulamasında indirdiğim kitapları açmadı ama readera uygulamasından indirdiğim tüm belgelere pdf lere kitaplara ulaşıyorum.

Ben de bu iki uygulamayı kullaanıyorum . Kitap oku uygulamasında indirdiğim kitapları açmadı ama readera uygulamasından indirdiğim tüm belgelere pdf lere kitaplara ulaşıyorum.
Evet üstelik okuması da çok rahat değil mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…