Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Soğuk Mayıs gününden herkese günaydın ) kışın kazak giymemiştim şimdi kazakla üşüyorum evde yorganın altında kitap okumalı hava ) dün Görmek ten bir az okudum sadece,ona da devam. Bu arada kızlar kitap Oku programında kitapları indir yaptıktan sonra bilgisayara göndere bildim, tlfnda gözükmese de bilgisayarla bağlantı kurunca gözüküyor. İlgilenenler olursa )

Tess Gerritsen cerrah bitti
Catherine Cordell Savannah'da seri cinayetler işleyen bir katilin vahşi saldırısına uğramıştır. Saldırgandan onu silahla vurarak kurtulmayı başarmıştır. Şimdi Boston'dadır. Ancak başka bir katil bu kentte de gerilim yaratmaktadır.

Serinin ilk kitabı. Ben beğendim akıcı ve güzeldi.

Rizzoli and ısles Tess Gerritsen kitaplarından uyarlanmış. Aslında daha önce izlemiştim ama bilmiyordum.
Cerrah bitince ilk bölümünü izledim. İlk bölüm cerah ve Çırak kitaplarını birleştirmiş.
Önce diziyi izlesem beğenirdim aslında ama kitabı bildiğim için dizi çok çiğ kaldı gözümde.
Koskoca kitabı (hatta 2 kitabı) 50 dk ya sığdırmışlar. Neredeyse herşey yarım kalmış. Bikaç bölüm yapsalarmış keşke
Hani bi söz var ya 'kitap okuyamam filmini yapsınlar izleyeyim' diye, o iş öyle olmuyormuş ya kitap çok başkaymış test ettim onayladım

Türk dizisi olsa bir kitaptan bir sezon çıkartırlardı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…