- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Mayıs ayı bitmeden kitap bildirimi yapmamız doğru mu?
Ben hiç keyifle okuyamadım valla Hasan Ali Yücel yayınlarından okudum ama hepsi birbirine girdi ms miss mr kafayı yedim çok zorlandımBen o kitabı alırken baya düşünmüştüm. Orjinali hangisi diye bilememiştin O zamanlar internet çok kullanmıyordum. Aşk ve Gurur da karar kılıp almıştım. Keyifle okumuştum.
Ben bitirdikçe bildirim sayfasına yapıyorum, bitirdiğimiz kitapların yorumlarını da buradan paylaşıyoruzMayıs ayı bitmeden kitap bildirimi yapmamız doğru mu?
Biliyorum ama aklımdan silemiyorum hahajajİnan hiç alakası yok
Klasik Rus Edebiyatı normal. Anna Karenina yı tavsiye ederimBen hiç keyifle okuyamadım valla Hasan Ali Yücel yayınlarından okudum ama hepsi birbirine girdi ms miss mr kafayı yedim çok zorlandım
Rus değil ingiliz edebiyatıydı Jane AustinKlasik Rus Edebiyatı normal. Anna Karenina yı tavsiye ederim
Tavsiye ede ede bitiremedik anna yiKlasik Rus Edebiyatı normal. Anna Karenina yı tavsiye ederim
Herkes her kitaptan aynı keyfi alamayabiliyor. Yada yanlış zamanda okuyoruz. Filmide var izledinizmi bilmiyorum ama daha anlaşılır. Ben klasikleri seviyorum. En sıkıldığım klasik Deniz İşçileriydi.Ben hiç keyifle okuyamadım valla Hasan Ali Yücel yayınlarından okudum ama hepsi birbirine girdi ms miss mr kafayı yedim çok zorlandım
Herkes her kitaptan aynı keyfi alamayabiliyor. Yada yanlış zamanda okuyoruz. Filmide var izledinizmi bilmiyorum ama daha anlaşılır. Ben klasikleri seviyorum. En sıkıldığım klasik Deniz İşçileriydi.
Bayılırım vallahiEleadora da çok sever klasikleri. Ben de severim. Özellikle Hasan Yücel klasiklerini okumayı tercih ediyorum. Çok istisna can yayınları ya da iletişim
Germinal'i okudun mu?Bayılırım vallahihiç biri klasiklerin yerini tutmuyor.
Okumadım daha ama listemde mutlaka okuyacağımGerminal'i okudun mu?
Yok canım Badem AğacıHangi kitap görmek mi yoksa
Bence de okumalısınOkumadım daha ama listemde mutlaka okuyacağım
Ay çok kötü zamanlamaYok canım Badem Ağacı
Bıraktım canım neye başlasam diye düşünüyorum.Ay çok kötü zamanlamabence de okuma şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?