Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben o kitabı alırken baya düşünmüştüm. Orjinali hangisi diye bilememiştin O zamanlar internet çok kullanmıyordum. Aşk ve Gurur da karar kılıp almıştım. Keyifle okumuştum.
Ben hiç keyifle okuyamadım valla Hasan Ali Yücel yayınlarından okudum ama hepsi birbirine girdi ms miss mr kafayı yedim çok zorlandım

Ben hiç keyifle okuyamadım valla Hasan Ali Yücel yayınlarından okudum ama hepsi birbirine girdi ms miss mr kafayı yedim çok zorlandım
Klasik Rus Edebiyatı normal. Anna Karenina yı tavsiye ederim

Herkes her kitaptan aynı keyfi alamayabiliyor. Yada yanlış zamanda okuyoruz. Filmide var izledinizmi bilmiyorum ama daha anlaşılır. Ben klasikleri seviyorum. En sıkıldığım klasik Deniz İşçileriydi.

Herkes her kitaptan aynı keyfi alamayabiliyor. Yada yanlış zamanda okuyoruz. Filmide var izledinizmi bilmiyorum ama daha anlaşılır. Ben klasikleri seviyorum. En sıkıldığım klasik Deniz İşçileriydi.
Eleadora da çok sever klasikleri. Ben de severim. Özellikle Hasan Yücel klasiklerini okumayı tercih ediyorum. Çok istisna can yayınları ya da iletişim

Caanım topiğimizi okumaya geldim yoksa cinnet gelecek
Calciimm C Calcifer kitabı okuyamıyorum çok etkileniyorum zamanlamam çok kötü oldu Sanırım yarım bırakıp başka başlayacağım.
Hangi kitap görmek mi yoksa

Fırsat bulmuşken şöyle okuduklarımın yorumlarını bırakayım.

Kamelyalı kadın
İki Alexandre Dumas olduğunu öğrenince şaşırdım doğrusu, babasıyla aynı ismi taşıyor imiş oğul olan yazar.
Oğul Dumas 24 yaşında yazmış bu romanını.
Buna rağmen kalemi etkileyici ve dili oldukça akıcı. Asla sıkmadan okutuyor kendini.

Kitabın bir çok sıradışı özelliği var bunlardan biri de sondan başlıyor olması.
O kadar içine aldı ki kitap beni, karakterler ile yaşadım kitabın içinde. Sonunda ise o hüznü öyle güzel aktarmış ki yazar, derinden hissettim. Ve sonunu baştan bilmemize rağmen, o sondaki etkisi aynen olması gerektiği gibiydi, hatta belki daha fazlası.
Tereddüt ettim ilk başta aşk romanı diye ama gayet tatmin etti beni, alışılmışın dışındaydı kitap. Tavsiye ederim.

Ivan İlyiç'in ölümü - Tolstoy

Hukuk eğitimi almış, başarıdan başarıya koşmuş ve hayatını dürüst bir şekilde sürdüren Ivan, ufak bir kaza neticesinde hastalanıyor ve yatağa düşüyor. Ve ölüme yaklaştıkça korkularıyla ve yaşamına dayalı gerçeklerle yüzleşiyor.

Tolstoy olduğundan daha sade bir dil kullanmış bu kitapta, kalemini tanıyan herkes bunu çok kolay anlar zaten. Akıyor kitap adeta zaten çok kısa olmasından ve konusundan sebep bir solukta okuyorsunuz. İnsanın unutulmaya yüz tutmuş korkularını gün yüzüne çıkarıyor, sorgulatıyor yaşadığı hayatı.
Çok etkilendim, çok tavsiyedir.

Belki de sürdürdüğüm yaşam, sürdürmem gereken yaşam değildir!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…