Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eski nickimi hatırlıyor musun ? Adımın baş harfi soyadım ve her yerde ben Zehra diye haykırıyordum kazen abey bu nicki koydu bana
Tam bir fake nicki gibiymiş Biliyor musun fake üyelerin çoğu ad soyad ile açıyor üyelikleri

Tarih alalım

Tum oglaklari seviyorum ben yengec burcu olarak, ben severim sizi ustelik margaret’in ince espri anlayisi sebebiyle (anali konda) belliydi oglak oldugu, haykirmistim o mesajda
Yengeçleri ben de seviyorum. Aslında hiçbir burçla bi garezim yok benim ya. Hepsinin çok iyi ve çok kötü özellikleri hep var çünkü. Kalpler bir olsun azizim.

Beni gruba alırsanız ben en yaşlınız olabilirim.. kocadım artıkın.. ama teyze diyeni yakarım kitapta biri bi yan karaktere teyze diyip duruyordu, şaplağı yedi en sonunda bilginiz olsun

Oğlaklar sağ kapından çıksın lütfen
Oğlak olduğum için istenmediğim yerde durmam, yine Oğlak olduğum için tabi ki senin dediğin taraftan değil de sol kapıdan çıkacağım
Sokaklarda oynadığım yıllar doğmuşsun
azıcık erken doğaymışım bende keşke 90 ların başında oynamak isterdim bende

Beni gruba alırsanız ben en yaşlınız olabilirim.. kocadım artıkın.. ama teyze diyeni yakarım kitapta biri bi yan karaktere teyze diyip duruyordu, şaplağı yedi en sonunda bilginiz olsun
anlaştık. biz de yaşlanıyoruz artık. 35i geçtim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…