Yaz kızımGünaydın örtmenim, ben de yazayım mı yine
Ayy bende şuan sana şaşırdım resmenBen büyüğüm senden 6 ay üzülme
Günaydın gül güzeli,seni her yerde görmek çol güzelgünaydın sevgili topik sakinleri
Tam bir fake nicki gibiymişEski nickimi hatırlıyor musun ? Adımın baş harfi soyadım ve her yerde ben Zehra diye haykırıyordumkazen abey bu nicki koydu bana
Abla benden 15 gün büyüksünGünaydın
01. 01. 1985/ burcum oğlak/ yükselenim Akrep
YengecTamam anladım benBurcun ne peki yavrum
Tarih alalımGünaydınlar herkese
Ne çok terazi varmış gruptaben de teraziyim..
Ortalamayı ben biraz yükselteceğim galiba
Umarım öyle olmaz keyifli okumalar
Ahhh ben 2 tur okudum seriyiilk kitaplar biraz çocuksu gelse de sonrasında her türlü dram, aksiyon, gizem neihtiyaç varsa karşılıyor.
Snape başkadır... filmlerde yeterince vermemişler..
oh be listede yokum neyse çaktırmayın
Ne güzel bilgilisin bu konuda ben de severim burçları ama bu kadar bilgim yok.. ayrıca teraziler hep başta soğuk görünür.. tanıştıkları insanları önce ölçüp tartışmaları gerekir hemen arkadaşlık evresine gelemezler.. yükselenim de Başak bu aradaen anlaşamadığımız burç yine benim
Yengeçleri ben de seviyorum.Tum oglaklari seviyorum ben yengec burcu olarak, ben severim siziustelik margaret’in ince espri anlayisi sebebiyle (anali konda) belliydi oglak oldugu, haykirmistim o mesajda
Sokaklarda oynadığım yıllar doğmuşsunGün ay yıl sormuyorsun değil mi
Bendeniz 1990
Ben öyle demedim bakmadimki hani bilgilerii vermedin
Daha mı büyük sanmıştın yoksaAyy bende şuan sana şaşırdım resmen
Yok kız kuccuk sandımDaha mı büyük sanmıştın yoksa
Sorma herkesten büyük çıktım. Asıl amacım buydu. Benden büyük birileri var mı diye ama yok ya. Neyse aklıma biri geldi o bir yaş büyük sanırım. Onunla avunurum artık
Tek çocuk var ondandır belki de
UmudumsunSayende kendini 25 hissettim Tenk yu bebeyim
Abla benden 15 gün büyüksün16.01.1985 oğlak burcuyum efenim. Yarışmacı arkidişlere başarılar dilerim
Yavru ne bakıyosan bana da bak litfenBen öyle demedim bakmadimki hani bilgilerii vermedin
Oğlak olduğum için istenmediğim yerde durmam, yine Oğlak olduğum için tabi ki senin dediğin taraftan değil de sol kapıdan çıkacağımOğlaklar sağ kapından çıksın lütfen
azıcık erken doğaymışım bende keşke 90 ların başında oynamak isterdim bendeSokaklarda oynadığım yıllar doğmuşsun
Beni gruba alırsanız ben en yaşlınız olabilirim.. kocadım artıkın.. ama teyze diyeni yakarımkitapta biri bi yan karaktere teyze diyip duruyordu, şaplağı yedi en sonunda bilginiz olsun
23.09.1988 yazmıştım yaBen öyle demedim bakmadimki hani bilgilerii vermedin
Düğün dernek filminde ki replik geldi aklıma.Kadın "seni çok seviyorum Ismayıl" diyor. Adam da "bende,bende kendimi çok seviyom" diyor.Terazileri çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?