He anladım. Görünüşüm itibari ile de yaşıma kimse inanmaz zaten. Demekki mesajlarımda da öyle hissettirdimYok kız kuccuk sandım
Bu kaba taslak bilgi verir sen terazimiyssin evet güneşin23.09.1988 yazmıştım ya
Terazidaşım10/10/10 dermişimkeşke öyle olsa imiş ama 10/10/ 1988 terazi burcuyum yükseleni bilmiyorum H M bu konuda yardımcı olursa kabul ederim
İşte ben terazi olduğumu bilmiyordum işteBu kaba taslak bilgi verir sen terazimiyssin evet güneşin
Ahh canım çok tatlısınDoğum saati lazım ama kukrisim amaa..
Benmde vedic astrolojide burcum terazi
Terazi kadınları çok kibardir naiftir Venüs yönetir onlari
Benim doğum saatimi kimse hatırlamıyor canım
Ben hala beklemedeyim,anladın umarımYok yav aşırı derin bı kuyu astroloji bende ilgiliyim baya karıştıririm ama donanımlı değilim öyle canim ciddi emek ister donanım
sol kapıdan tekrar guruba giriliyor. dediğimin tersini yapacağını biliyordumOğlak olduğum için istenmediğim yerde durmam, yine Oğlak olduğum için tabi ki senin dediğin taraftan değil de sol kapıdan çıkacağım
azıcık erken doğaymışım bende keşke 90 ların başında oynamak isterdim bende
1 gün olduğu için dercene bakmak lazım kaç derecede burcunİşte ben terazi olduğumu bilmiyordum işte
23 ü olduğu için bazı yerlerde başak diye yazıyor o yüzden.
Ya diğer söylediğim uzun iş biraz o yzuden eriindimBen hala beklemedeyim,anladın umarım
Oğlum da Terazi83 model adaletin timsali bir teraziyim
Yükselen başak.Miiikemmmeel bir kombinasyon
Evet sen öylesin.Mesela ben o kadar kibar,naif değilim dan dun söylerimAaa çok teşekkür ederim canım benim.
Beni tanıyan herkes tam bir terazisin der zaten
Gel yanaklarını sıkayımYengecasiri poncikligimden belki olmuyor mu
Ben pas diyorum canım ya. Kaç derecede derken? Onu da bilmiyorum ne demek.1 gün olduğu için dercene bakmak lazım kaç derecede burcun
Kiz bilgilerini vermen lazım onu nerden bilceeez böyleBen pas diyorum canım ya. Kaç derecede derken? Onu da bilmiyorum ne demek.
Ne zaman başlıyorsunuz,ilk kitabı oğlana doğum günü hediyesi aldım malum,bende katılırım.Gerçi filmini izlediğim kitabı okumayı sevmiyorum,deneyeyim bir
Tarih alalım
Sen beni gorenlerden muydin gormeyenlerden miydin? Yanakson sayilirim da ben de bilerek mi dedin denk mi geldi ondan sordumGel yanaklarını sıkayım
enee aramızda 2.5 yaş varHarry potter dan bahsediyorsanız; filmler çok yüzeysel filmi izlesenizde kitap bambaşka
Pekala 03.10.82
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?