- 12 Haziran 2019
- 19.849
- 122.467
- 598
- 37
Canım bilgi derken doğum saatimi soruyorsan bilmiyorum.Kiz bilgilerini vermen lazım onu nerden bilceeez böyle
Teyze de değilsin yahu benm teyzem 75 yaşında en küçüğü 65Harry potter dan bahsediyorsanız; filmler çok yüzeysel filmi izlesenizde kitap bambaşka
Pekala 03.10.82
Ozaman onu bulma tekniğini ben pek bilmiyorum başka türlü buluyorlar onuCanım bilgi derken doğum saatimi soruyorsan bilmiyorum.
Denk geldi valla. Tahmin ettim sanırımSen beni gorenlerden muydin gormeyenlerden miydin? Yanakson sayilirim da ben de bilerek mi dedin denk mi geldi ondan sordum
Ben yine burçsuz kaldım yaniOzaman onu bulma tekniğini ben pek bilmiyorum başka türlü buluyorlar onu
Kendini hangi burc gibi hissediyorsun bı düşün benceBen yine burçsuz kaldım yani
Kesinlikle kitaptan daha zevk alacaksınNe zaman başlıyorsunuz,ilk kitabı oğlana doğum günü hediyesi aldım malum,bende katılırım.Gerçi filmini izlediğim kitabı okumayı sevmiyorum,deneyeyim bir
Şey gibi oldu bu; Ateş , Hava , Su , TahtaBen yine burçsuz kaldım yani
Tanısam görsem bı fikir olurdu limonsuza ama bu şekilde zor tabi.Şey gibi oldu bu; Ateş , Hava , Su , Tahta
Terazi ler naif oluyorlarmışKendini hangi burc gibi hissediyorsun bı düşün bence
enee aramızda 2.5 yaş var
ablam 01.12.1982 doğumlu
TahtaŞey gibi oldu bu; Ateş , Hava , Su , Tahta
Neyse insan olalım yeter amann
Yok kız valla dümdüz girmiştim siteyeTam bir fake nicki gibiymişBiliyor musun fake üyelerin çoğu ad soyad ile açıyor üyelikleri
Bizi sadece yengeçler mi seviyor nedir?Tum oglaklari seviyorum ben yengec burcu olarak, ben severim siziustelik margaret’in ince espri anlayisi sebebiyle (anali konda) belliydi oglak oldugu, haykirmistim o mesajda
Ayy bilen varsa burada bana bi okusun üflesinBence bir okut kendineKem gözler üzerinizde
Youtube kanalinin reklamini yapmaya calisan biri ile bogusuyordukBizi sadece yengeçler mi seviyor nedir?Analı konda mevzusu neydi ya? Onu hatırlıyorum ama neye dediğimi çıkaramadım.
Duygularimiz karsilikli efenimAyy bilen varsa burada bana bi okusun üflesin
WOMAN Hemşehri ve aynı burçtayız Size karşı boş değilim efendim
Durumum o kadar umutsuz mu yaNeyse insan olalım yeter amann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?