kovdun bir keresol kapıdan tekrar guruba giriliyor. dediğimin tersini yapacağını biliyordum
Kategorize edeceğim üyeleri dur gitmekovdun bir kere
Bütün Oğlakları alıp gideceğim buradan
Ben 92 doğumlu bir akrebim. Yükselenim de yayEveeett gelelim dünkü meseleye
Herkes doğum tarihini yazarsa sevinirimciddiyim
@JES
@Mehfam
H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen
Nego
@Life light
@Ozlemlerhayallar
Bonus
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@pawlover
WOMAN
@turuncukedininannesi
@Kukrim
Nosking
@teolog8579
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@-nemesis-
@dayler dayler
Jasminla
@Blacklight
@Musekkin
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Seridina
@firdefs
@Samsonn
@Mimariye
@Blue_Black
@Kafkefo
@pacman
@KumraL_KrakeR
@ummhnisa
Ay burcunu mars yönetiyorBen ne ara yengeç oldum dedimeve hepsi doğru. Nasıl bir kişilik çıkıyor bundan. Çok acayip kombinasyon
13/12/1988 - Yay
10/10/10 dermişimkeşke öyle olsa imiş ama 10/10/ 1988 terazi burcuyum yükseleni bilmiyorum H M bu konuda yardımcı olursa kabul ederim
Efsaneyi analım.Youtube kanalinin reklamini yapmaya calisan biri ile bogusuyordukyemek tarifleri kanaliydi
Burçlarımız aynıGünaydınlar herkese
Ne çok terazi varmış gruptaben de teraziyim..
Ortalamayı ben biraz yükselteceğim galiba
Umarım öyle olmaz keyifli okumalar
Ahhh ben 2 tur okudum seriyiilk kitaplar biraz çocuksu gelse de sonrasında her türlü dram, aksiyon, gizem neihtiyaç varsa karşılıyor.
Snape başkadır... filmlerde yeterince vermemişler..
oh be listede yokum neyse çaktırmayın
Ne güzel bilgilisin bu konuda ben de severim burçları ama bu kadar bilgim yok.. ayrıca teraziler hep başta soğuk görünür.. tanıştıkları insanları önce ölçüp tartışmaları gerekir hemen arkadaşlık evresine gelemezler.. yükselenim de Başak bu aradaen anlaşamadığımız burç yine benim
Ben de onu yazmaya geliyordumEfsaneyi analım.
tam beni anlattın yalnızAy burcunu mars yönetiyor
Duygusal olarak biraz eril bı gorunuse sahip olabilirsin duygusallıktan ziyade. Yani koç burcu eril ateş grubu bı burç , yani çabuk küser çabuk barisirsin, saman alevi gibi kızar hemen bı durulursun filan duygusal ilişkilerde
Ay ise su elementinde yücelir
Güneşin ikizler olması hava elementi çok konudan konuya giren , birden fazla işle ilgilenebilen ama çoğu zaman tam adaptasyon sağlayamayan vbiri yapabilir mesela.
Yükselen başak biraz pohpohlanmayida severya geniş yani anlat anlat bitmez.Yukselen başak bu burç hizmet eder çok
Ama hangi konular hangi evler vsvs uzuncaaa detaylar var özet geçeyim bildiğim kadarıyla
Yalnız aşağıda da benim yorum var. O da iyiymiş ya hahahahaEfsaneyi analım.
Çengerekli yazıp arattım zaten. Asla unutmam o kelimeyi.Ben de onu yazmaya geliyordumCengerekli yilan seniiii
90 larda çocuk olmak ayrıcalıktırOğlak olduğum için istenmediğim yerde durmam, yine Oğlak olduğum için tabi ki senin dediğin taraftan değil de sol kapıdan çıkacağım
azıcık erken doğaymışım bende keşke 90 ların başında oynamak isterdim bende
tam beni anlattın yalnızkalemine sağlık canım
Yılan değil misiniz işte hepiniz aynısınız.Yalnız aşağıda da benim yorum var. O da iyiymiş ya hahahaha
Seni çocuklu bı konuda.linc ettiler durup dururkene gördümYılan değil misiniz işte hepiniz aynısınız.
O da ayrı bir deliydi. Onun yüzünden ban yemiştim.Seni çocuklu bı konuda.linc ettiler durup dururkene gördüm
Kadın alev saçıyordu resmen
PekiYa diğer söylediğim uzun iş biraz o yzuden eriindim
O da ayrı bir deliydi. Onun yüzünden ban yemiştim.
Yazacagim ama inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?