Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben ne ara yengeç oldum dedim eve hepsi doğru. Nasıl bir kişilik çıkıyor bundan. Çok acayip kombinasyon
Ay burcunu mars yönetiyor
Duygusal olarak biraz eril bı gorunuse sahip olabilirsin duygusallıktan ziyade. Yani koç burcu eril ateş grubu bı burç , yani çabuk küser çabuk barisirsin, saman alevi gibi kızar hemen bı durulursun filan duygusal ilişkilerde
Ay ise su elementinde yücelir
Güneşin ikizler olması hava elementi çok konudan konuya giren , birden fazla işle ilgilenebilen ama çoğu zaman tam adaptasyon sağlayamayan vbiri yapabilir mesela.
Yükselen başak biraz pohpohlanmayida sever ya geniş yani anlat anlat bitmez.Yukselen başak bu burç hizmet eder çok
Ama hangi konular hangi evler vsvs uzuncaaa detaylar var özet geçeyim bildiğim kadarıyla

13/12/1988 - Yay

10/10/10 dermişim keşke öyle olsa imiş ama 10/10/ 1988 terazi burcuyum yükseleni bilmiyorum H M bu konuda yardımcı olursa kabul ederim

23.09.1988 liyim canım ☺
Burcumu geçenlerde biri terazi demişti H M doğru mu canım

Eşim ikizler

Ablanız olmak istemiyorum ya 2 yaş büyükmüşüm

Senide daha küçük sanıyodum limonsuz şaşırdım 88 li olmana niye öyle kalmışsa aklımda

Burçlarımız aynı

tam beni anlattın yalnız kalemine sağlık canım

90 larda çocuk olmak ayrıcalıktır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…