Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aha bir kaçak daha. Nerelerdesin bakim sen ? bu arada gün/ay/yıl alabilir miyiz
Buralardayımm yaaa farklı meşguliyetlerden okuyamadım doğru düzgün kitap, ama toparlıycam inşallah neyin gün ay yılını alcan anlamadım calcimm

Niye inanamıyorum senin iştahlı olduğuna ya 2 kilo alınca ekmeği kesenlerdensin benim gözümde
ekmek yemiyorum ki ben. Sevmiyorum ekmek yemeyi ama kilo alınca diyet yapıyorum kimseye söyleme sakın

Selamlar herkese bu sabah uğrayamadım çok konuşmamışsınız aferin sonra geçmiş yapana kadar 2 saat geçiyo.. kitap canladı tekrar 10 sf sonra coştum sanırım dünün acısını bugün çıkaracağım :)

Oayy listede ben de varım sana da günaydın şekerim..

Oriş ben züpürge yayız canız bitaneyiz ama ben dünyaya bir daha gelsem terazi olurdum dünya bir yana teraziler bir yana allahtan minnoş kocişim eylül terazisi

Benim koca da terazi biz yaylar terazi seviyoruz galiba

Benim görümcem yay benim enerjimi sömüren bir kişilik ama belki o yaylığından değil de görümceliğinden de olabilir

Bahçelerde börülce fıldır fıldır görümce istisnadır boşver onu sen

Oriş ben züpürge yayız canız bitaneyiz ama ben dünyaya bir daha gelsem terazi olurdum dünya bir yana teraziler bir yana allahtan minnoş kocişim eylül terazisi
Terazilerin kıymetini herkes bilmez,ulu görüşün için tebrikss

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…