- 24 Mart 2020
- 10.049
- 36.438
- 598
- 32
Buralardayımm yaaa farklı meşguliyetlerden okuyamadım doğru düzgün kitap, ama toparlıycam inşallahaha bir kaçak daha. Nerelerdesin bakim sen ? bu arada gün/ay/yıl alabilir miyiz
Ben pis boğazlıyım kesin canım çeker
Yemin ederim bu sabah dinleyip uyudum
Oriş ben züpürge yayızJES de yay
Benim koca da terazi biz yaylar terazi seviyoruz galibaOriş ben züpürge yayızcanız bitaneyiz ama ben dünyaya bir daha gelsem terazi olurdum dünya bir yana teraziler bir yana allahtan minnoş kocişim eylül terazisi
Yemin ederim bu sabah dinleyip uyudumsende beni ye bonuuuus
Bende var bir kavanoz gönderirim sana ben bile yüzüne bakmıyorum düşünBen pis boğazlıyım kesin canım çeker
Emin misinHaksızlık ediyosun kendine
Emin misin
noSavundun mu?
Niye inanamıyorum senin iştahlı olduğuna ya
ekmek yemiyorum ki ben. Sevmiyorum ekmek yemeyiNiye inanamıyorum senin iştahlı olduğuna ya2 kilo alınca ekmeği kesenlerdensin benim gözümde
BURSA
Bursa Ulu Cami, Irgandı Köprüsü, Saitabat Şelalesi, Uludağ Teleferik
Günaydınlar, Günaydınlar, Günaydınlarrr
JES
@Mehfam
@H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen
Nego
@Life light
@Ozlemlerhayallar
Bonus
WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Kukrim
@Nosking
@teolog8579
@beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Blacklight
@Musekkin
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
Harpy
@Seridina
@firdefs
@Samsonn
@Mimariye
@Blue_Black
@Kafkefo
@pacman
@KumraL_KrakeR
@ummhnisa
Oriş ben züpürge yayızcanız bitaneyiz ama ben dünyaya bir daha gelsem terazi olurdum dünya bir yana teraziler bir yana allahtan minnoş kocişim eylül terazisi
Benim koca da terazi biz yaylar terazi seviyoruz galiba
Bahçelerde börülce fıldır fıldır görümceSelamlar herkese bu sabah uğrayamadım çok konuşmamışsınız aferinsonra geçmiş yapana kadar 2 saat geçiyo.. kitap canladı tekrar 10 sf sonra coştum sanırım dünün acısını bugün çıkaracağım :)
Oayy listede ben de varımsana da günaydın şekerim..
Benim görümcem yay benim enerjimi sömüren bir kişilik ama belki o yaylığından değil de görümceliğinden de olabilir
Terazilerin kıymetini herkes bilmez,ulu görüşün için tebrikssOriş ben züpürge yayızcanız bitaneyiz ama ben dünyaya bir daha gelsem terazi olurdum dünya bir yana teraziler bir yana allahtan minnoş kocişim eylül terazisi
Yayları pek severim.Yay kadınlarını yaniBenim koca da terazi biz yaylar terazi seviyoruz galiba
Seni sevdiğimi söylemiştim dimiherkese nasıl eşit davransinlar bonusum. o zaman nerde kalır terazinin adaleti
dağdaki cobanla benim oyum bir mı diyen bir büyük düşünür vardı bu memlekette
Beni öpmek mi istiyorsun ?Terazilerin kıymetini herkes bilmez,ulu görüşün için tebrikss
Aa yok ben soğuk bir insanım,mesafe severimBeni öpmek mi istiyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?