Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Donna Tartt - Gizli Tarih bitti. Öncelikle okunması zaman alsa da dili kolaydı sadece yavaş okunuyor ) kitap yapılmış bir cinayetle başlıyor. Bir grup genç kendi arkadaşlarını öldürmüş. Sonra bu gençlerin kim oldukları, nasıl birlikte toplandıkları hakkında baş karakterimizin dilinden anlatılıyor. Zar zor üniversiteye kabul görüp Yunanca dersleri veren garip bir hocanın sınıfına girmek istiyor. Hoca sınırlı sayıda öğrenciye ders veriyor, kendi istediğin başka derslere girmesine de izin vermiyor. Küçük grup içindeki öğrenciler de hep birlikte dolaşıyorlar. (Toksik bir dostluk bence.) 200 sayfa sonrası artık cinayetin nedenlerine geliniyor. Karakterlerin yaşadıkları, korku, pişmanlık, davranışları anlatılıyor. Ama sadece psikolojileri verilmiyor durmadan haklarında yeni şeyler öğreniyoruz. Tüm kitapta bir iki tane hoş olabilecek yan karakter var,diğerlerini hiç sevmedim. Tabi beyninde olduğumuz kişinin bakışıyla görüyoruz herkesi. O yüzden objektiv yaklaşamıyoruz. Kitabı sevdim ama karakterleri sevemedim. Kibirli, yalancı, benciller kendimi yerlerine koyuyorum, kesinlikle öyle davranmam. Her şey güzel uzun uzun anlatılmış, okunabilir bir kitap. 4/5 puanım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…