Evet canım:) İlk 3 ü aldım sadece diğerleri yoktu hemen onları almam lazım:)) Araya başka kitap hiç sevmiyorum.ikinci kitap atuan mezarları mıydı:)
Evet canım:) İlk 3 ü aldım sadece diğerleri yoktu hemen onları almam lazım:)) Araya başka kitap hiç sevmiyorum.
Teo burcunu söyle bi heleYay değiliz diye sevmeyecek misin bizi
OğlakTeo burcunu söyle bi hele
Oh bee rahatladım. Sevilmeyenler listesinde değilim şükürOğlakları da seviyom la ben asil burctur bak
Teoşum sen sevilmez misin yaOh bee rahatladım. Sevilmeyenler listesinde değilim şükür
Benim için de öyle canım. En ideal burç terazi. Ablam ve kuzenim teraziTeoşum sen sevilmez misin yaama teraziler gönlümün 1. Si abi mütemadiyen tanıdığım tüm teraZiler on numara oluyor ya
Çok huyu suyu selim insanlar oluyor benim de yakın dostlarım terazi.Benim için de öyle canım. En ideal burç terazi. Ablam ve kuzenim terazi
Yetişmezse ben de pdf okurum artık:)ben hepsini PDF okumuştum:) uygulamadan:) yerdeniz büyücüsü yaziyodu ama tüm seri vardı içinde
Yengeç sever misiniz efendimOğlakları da seviyom la ben asil burctur bak
Alev seni seviyorum biliyorsun ama yengeç olup da anlaşabildiğim bir allahın kulu yokYetişmezse ben de pdf okurum artık:)
Yengeç sever misiniz efendim
Yok görmedim gidip bakayım hemen
Koç demee demeee bence de uzay boşluğunda kaybolsunlarAlev seni seviyorum biliyorsun ama yengeç olup da anlaşabildiğim bir allahın kulu yokbirde koç yarebbül alemin gerçek hayatta bütün koçları benden uzağa evrenin en uç noktasına koysun inşallah
Yetişmezse ben de pdf okurum artık:)
Yengeç sever misiniz efendim
Ahahhahahahah öyle deme kız şimdi aramızda koç olan vardırKoç demee demeee bence de uzay boşluğunda kaybolsunlar
Ben de sana boş değilimYay burçlarını da ayrı severim ben mökemmel eşim de yay
ben severim yengeçbayılırım hem de
Erkeklerini dioommAhahhahahahah öyle deme kız şimdi aramızda koç olan vardır
Arkadaşlar sizi tabi ki tenzih ediyoruz
Şandan sen nesin ?ben severim yengeçbayılırım hem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?