- 12 Haziran 2019
- 19.849
- 122.476
- 598
- 37
Benim dışımda herkes okuyor diyordum siz de burdaymışsınızgidelim kitap okuyalım. kimse kalmadı jes
Evet kovayım )) dur oturayım ha şimdi yap yorumunuKovamıydın,ona göre yorum yapıcam
Oyuna geldim Jesim. Nüfusta terazi görünüyordu. Meğer gerçekte koçmuşTeo sen bitanecik oğlaksın nerden buldun koçu yüreğim
Vallahi böyle oyunu ali cengiz yapmamıştırOyuna geldim Jesim. Nüfusta terazi görünüyordu. Meğer gerçekte koçmuş
Ay sıkılgan doğru ya. Evde benim izleyeceğim film dizi bulana kadar deliriyor eşim ) ama kova erkekler daha zordur Allah sabır versin sana )Aa ben severim çok zeki olurlar ve sıkılganbir şey 10 sn içinde beyinlerine girmezse ilgilerini kaybediyorlar..
Benim 30 yıllık arkidişim var kova birde kocişim
Haklısın şamdanım. Artık kimse bana öyle demesin. Genç yaşta (genç yaş da 36kendini aklasana yav. değseJasminla ya değerdi nazarın.
bundan sonra Teoya nazarci diyen picagi böğründe bulur arkadaşlar. arkandayım Teo başkanbı Cendere müziği koyun arkaya
Hee öpem ki 20bin sayfa okuyasınHerkes bir birini öpüyor canım, kıskandım yani. Bir güzellik yapsana
Ben bilmem valla öyle güçlerin de mi var? ))Hee öpem ki 20bin sayfa okuyasın
İzlemiyorum şu aralar. Ama yazacaktım unuttum. Love death robots dizisi var. Özellikle ilk sezonu çok çok iyi öneririm her kese. Bir iki gün önce ikinci sezonunu izlemiştik, son dizim o )
Bilim kurgu muİzlemiyorum şu aralar. Ama yazacaktım unuttum. Love death robots dizisi var. Özellikle ilk sezonu çok çok iyi öneririm her kese. Bir iki gün önce ikinci sezonunu izlemiştik, son dizim o )
Cok dogruHem seviyom hem de delirtiyom bende böyle bi manyağım napim
Sence izliyora benziyor mu
Sen iyi misin ? Kimsin seninle bir muhabbetim mi oldu da gelip bu topik altındaki yorumlarıma beğenmedimler atmışsın.Cok dogru
İzlerken de mi okuyor napıyorSence izliyora benziyor mu
Burası kitap topiği farkında mısınız? Benim topiğimde polemiğe izin vermem yazmayın burayaCok dogru
Ben de arkadaşın sandım canım. Özür dilerimSen iyi misin ? Kimsin seninle bir muhabbetim mi oldu da gelip bu topik altındaki yorumlarıma beğenmedimler atmışsın.
Mune bakın bu arkadaş ile bir iletişimim olmadığı halde gelip burada bana hakaret ediyor. Ben susuyorum size bırakıyorum.
Yok canım ben tanımıyorum bile gelip burada bana hakaret ediyor. Ne problemi var bilmiyorum ama buna izin vermem. Streslerini atacak başka yer bulsunlar.Ben de arkadaşın sandım canım. Özür dilerim
Bu da moda oldu ya bugünlerde. Ne hınç var ki peşine verip de gelip sohbete maydanoz olunuyorYok canım ben tanımıyorum bile gelip burada bana hakaret ediyor. Ne problemi var bilmiyorum ama buna izin vermem. Streslerini atacak başka yer bulsunlar.
Evet ama öyle sıkıcı dizi değil. Bir birinden alakasız bölümlerden oluşuyor. Bölümlerin çekimleri ve süreleri de farklı ) genel olarak animasyon. Mesela biri 5-6 dakika öbürü 17 ) dkları kesin hatırlamıyorum ama galiba 20 dk süren yoktu hiçBilim kurgu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?