Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aa ben severim çok zeki olurlar ve sıkılgan bir şey 10 sn içinde beyinlerine girmezse ilgilerini kaybediyorlar..
Benim 30 yıllık arkidişim var kova birde kocişim
Ay sıkılgan doğru ya. Evde benim izleyeceğim film dizi bulana kadar deliriyor eşim ) ama kova erkekler daha zordur Allah sabır versin sana )

kendini aklasana yav. değse Jasminla ya değerdi nazarın.

bundan sonra Teoya nazarci diyen picagi böğründe bulur arkadaşlar. arkandayım Teo başkan bı Cendere müziği koyun arkaya
Haklısın şamdanım. Artık kimse bana öyle demesin. Genç yaşta (genç yaş da 36 ) çökertti beni

Sen iyi misin ? Kimsin seninle bir muhabbetim mi oldu da gelip bu topik altındaki yorumlarıma beğenmedimler atmışsın.

Mune bakın bu arkadaş ile bir iletişimim olmadığı halde gelip burada bana hakaret ediyor. Ben susuyorum size bırakıyorum.

Eklentiler

• 33BBDC80-BA55-438D-BC55-70D602A3D30A.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 40
Ben de arkadaşın sandım canım. Özür dilerim

Evet ama öyle sıkıcı dizi değil. Bir birinden alakasız bölümlerden oluşuyor. Bölümlerin çekimleri ve süreleri de farklı ) genel olarak animasyon. Mesela biri 5-6 dakika öbürü 17 ) dkları kesin hatırlamıyorum ama galiba 20 dk süren yoktu hiç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…