- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Hepsinin konusu aynı zengin oğlan fakir kızOnlardan yine başlayacak. Sen muhakkak izle tamam mı
O biriktiriyordur içinde dikkat et.Patlaması kuvvetli olurNego evdeki teraziyi çok kolay delirtiyom ama garibim ya
Jes beğenmedim yağmuruna tutulmuşsun,bdv ye mi daldınVallahi böyle oyunu ali cengiz yapmamıştırneyse artık yapacak birşey yok teosum ahhhhahah
Vallahi ondan korkuyorum bendeO biriktiriyordur içinde dikkat et.Patlaması kuvvetli olur
Canavara dönüşen kız mı? Ölümüne canavar dövüşleri olan?Ben nüfus kontrolüne kadar izledim. Ama izleyeceğim kalanını.
İlk sezonda en hoşuma giden hani dönüşen kız vardı ya çocuk en son makinaya çeviriyordu tamamen o
Yok Çin'de geçen buharlı makinaların olduğu bölümCanavara dönüşen kız mı? Ölümüne canavar dövüşleri olan?
Beni öpseneHee öpem ki 20bin sayfa okuyasın
Anlamadım ki ulen noluyor dedim koç burcu ya da yengeç mi denk geldi acabaJes beğenmedim yağmuruna tutulmuşsun,bdv ye mi daldın
Seni yamyamlar öpsünBeni öpsene
O tam benim üni zamanlarımın dizisi bende ilk 3 sezonu izlemiştimJasminla Life light ben Supernatural izliyodum bı ara çok iyi gidiyordu
sonra internetim yetmedi bıraktım
Haha bir koca tanıdığım vardı bir de aynı gün doğmuşuz. Ah o kadar ikiüzlü kibirli yalaka biriydi ki. Resmen nefret ediyordum. Yalandan insan kendini böyle övmes yani. O yüzden iyi anlıyorum seniYok yapmıyım eltime kaynıma göre yapıcam çünkü,tamamen duygusal
Ben hem izleyip hem okurum meselaİzlerken de mi okuyor napıyoracaba biraz yerli dizi mi izlese. Tek bölüm 3 saat
Ben hem izleyip hem okurum mesela
Ayy evet hatırladım. Çok üzülmüştüm ya o bölümde. Ben en çok o soğuk bölgede garip canavarlarla savaş olandan etkilenmiştim. Ama hepsi güzeldi ilk sezondaYok Çin'de geçen buharlı makinaların olduğu bölüm
Onu iki sezon izlemiştim Dean hatırına )) sonra bölümler hep aynı geldi ilgimi çekmediJasminla Life light ben Supernatural izliyodum bı ara çok iyi gidiyordu
sonra internetim yetmedi bıraktım
Ciddi dikkat et,gemileri değil limanları yakar aman aman.Sevdiğine çok sabreder durur durur saçma bir konudan patlarVallahi ondan korkuyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?