İlk sezonunu daha çok sevmiştim ben bu biraz zorlama geldi banaİzlemiyorum şu aralar. Ama yazacaktım unuttum. Love death robots dizisi var. Özellikle ilk sezonu çok çok iyi öneririm her kese. Bir iki gün önce ikinci sezonunu izlemiştik, son dizim o )
Haha yerli dizileri çekemiyorum. Hep gereksiz gerilim peşindeler. Garip garip ilişkiler, trafik kazaları, hastalıklar )) bir de uzun uzun geçen bölümde olanları hatırlama olayları var ya deliriyorumİzlerken de mi okuyor napıyoracaba biraz yerli dizi mi izlese. Tek bölüm 3 saat
Merak ettim bakıcam. Kısa dizileri seviyorum özellikle yemek yerken iyi oluyorEvet ama öyle sıkıcı dizi değil. Bir birinden alakasız bölümlerden oluşuyor. Bölümlerin çekimleri ve süreleri de farklı ) genel olarak animasyon. Mesela biri 5-6 dakika öbürü 17 ) dkları kesin hatırlamıyorum ama galiba 20 dk süren yoktu hiç
Gaptanım bana bir çare kimseye etki edemiyorumKızlar konuyu kapatalım mune gereğini yapacaktır. Biz konumuza dönelim lütfen
Aynen. İkinci yapalım da kurtulalım olmuş. Ayrılıkta izlenime güzel ama bu dizinin ikinci sezonu olarak yakışmamış. O tren olan bölüm bayağı gerdi beni amaİlk sezonunu daha çok sevmiştim ben bu biraz zorlama geldi bana
Bende avrupa yakasından beri yerli dizi izlemedimHaha yerli dizileri çekemiyorum. Hep gereksiz gerilim peşindeler. Garip garip ilişkiler, trafik kazaları, hastalıklar )) bir de uzun uzun geçen bölümde olanları hatırlama olayları var ya deliriyorumbir tek sadakatsiz i izliyor sayılırım o da Instagram'da fragmanlardan
O dizi de başta güzeldi, 3cü sezonun 3cü bölümünden bıraktım )) bir olayı olmayacak gibi geldi bana aynı şeylerin etrafında dönüp dururlar )Merak ettim bakıcam. Kısa dizileri seviyorum özellikle yemek yerken iyi oluyorsana söylediğim diziyide kahvaltı yaparken izliyordum
O zamanda söylemiştim ya ilk 2 sezon ben çok eğlenerek izledim. Hele 4. Sezon inanılmaz zorlamaydı.O dizi de başta güzeldi, 3cü sezonun 3cü bölümünden bıraktım )) bir olayı olmayacak gibi geldi bana aynı şeylerin etrafında dönüp dururlar )
Sen bir de günlük olan uyduruk dizilere bak canım. Sadece mat mat bakıyorlar adı günlük dizi oluyorBende avrupa yakasından beri yerli dizi izlemedimhele bakışma sahneleri gereksiz uzun güzel diziler bile mahvoluyor
Ben nüfus kontrolüne kadar izledim. Ama izleyeceğim kalanını.Aynen. İkinci yapalım da kurtulalım olmuş. Ayrılıkta izlenime güzel ama bu dizinin ikinci sezonu olarak yakışmamış. O tren olan bölüm bayağı gerdi beni ama
Eşimle Kardeş payı, Behzat Ç izliyorduk ama bir yerden sonra sıkıldım bıraktım ikisini de ) başlarda güzellerdi sonra biri komik biri de ilginç olmayı bıraktı. Eskiden o kadar amerikan dizileri izlerdim ki... Üniversite döneminde.... Deli gibi sabahtan akşama kadar.Bende avrupa yakasından beri yerli dizi izlemedimhele bakışma sahneleri gereksiz uzun güzel diziler bile mahvoluyor
Bencede sonu yokDeğer verdiğim kimseyi gömmem ben.
Herkes tanıdığı insanlara göre yorum yapar haliyle ben o an daha çok eşimden yakınmıştım.
İnsanın bazen çok etkilendiği konular oluyor burca atıyoruz en sonunda topu.
Tabiki ilgisi yoktur herşeyle burcun.
4 tane terazi tanıyorum sadece.
3 ü içeri girmiyor 1 i evden zor çıkıyor.
Bu yorumlamanın sonu yok yani.
Ayy sorma anneannem izliyordu günlük diziSen bir de günlük olan uyduruk dizilere bak canım. Sadece mat mat bakıyorlar adı günlük dizi oluyor
Günlük bilmiyorum ya yazlık biliyorum ) aptal maço dede parası yiyen erkekler sakar, daha da aptal kızlarSen bir de günlük olan uyduruk dizilere bak canım. Sadece mat mat bakıyorlar adı günlük dizi oluyor
Kolay kolay delirmem,delirirsem temiz deliririm amaTerazileri güzel delirtiyom ama ahahhahahahah
Onlardan yine başlayacak. Sen muhakkak izle tamam mıGünlük bilmiyorum ya yazlık biliyorum ) aptal maço dede parası yiyen erkekler sakar, daha da aptal kızlar
Bende eskiden internetten izlerken daha zevk alıyordum şimdi hepsi elimizin altında ama konsantre olamıyorum 2-3 bölüm sonra bırakıyorum. Mini diziler daha iyi geliyor banaEşimle Kardeş payı, Behzat Ç izliyorduk ama bir yerden sonra sıkıldım bıraktım ikisini de ) başlarda güzellerdi sonra biri komik biri de ilginç olmayı bıraktı. Eskiden o kadar amerikan dizileri izlerdim ki... Üniversite döneminde.... Deli gibi sabahtan akşama kadar.
Nego evdeki teraziyi çok kolay delirtiyom ama garibim yaKolay kolay delirmem,delirirsem temiz deliririm ama
Yok yapmıyım eltime kaynıma göre yapıcam çünkü,tamamen duygusalEvet kovayım )) dur oturayım ha şimdi yap yorumunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?