Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İzlemiyorum şu aralar. Ama yazacaktım unuttum. Love death robots dizisi var. Özellikle ilk sezonu çok çok iyi öneririm her kese. Bir iki gün önce ikinci sezonunu izlemiştik, son dizim o )
İlk sezonunu daha çok sevmiştim ben bu biraz zorlama geldi bana

İzlerken de mi okuyor napıyor acaba biraz yerli dizi mi izlese. Tek bölüm 3 saat
Haha yerli dizileri çekemiyorum. Hep gereksiz gerilim peşindeler. Garip garip ilişkiler, trafik kazaları, hastalıklar )) bir de uzun uzun geçen bölümde olanları hatırlama olayları var ya deliriyorum bir tek sadakatsiz i izliyor sayılırım o da Instagram'da fragmanlardan

Merak ettim bakıcam. Kısa dizileri seviyorum özellikle yemek yerken iyi oluyor sana söylediğim diziyide kahvaltı yaparken izliyordum

Bende avrupa yakasından beri yerli dizi izlemedim hele bakışma sahneleri gereksiz uzun güzel diziler bile mahvoluyor

Merak ettim bakıcam. Kısa dizileri seviyorum özellikle yemek yerken iyi oluyor sana söylediğim diziyide kahvaltı yaparken izliyordum
O dizi de başta güzeldi, 3cü sezonun 3cü bölümünden bıraktım )) bir olayı olmayacak gibi geldi bana aynı şeylerin etrafında dönüp dururlar )

Aynen. İkinci yapalım da kurtulalım olmuş. Ayrılıkta izlenime güzel ama bu dizinin ikinci sezonu olarak yakışmamış. O tren olan bölüm bayağı gerdi beni ama
Ben nüfus kontrolüne kadar izledim. Ama izleyeceğim kalanını.
İlk sezonda en hoşuma giden hani dönüşen kız vardı ya çocuk en son makinaya çeviriyordu tamamen o

Bende avrupa yakasından beri yerli dizi izlemedim hele bakışma sahneleri gereksiz uzun güzel diziler bile mahvoluyor
Eşimle Kardeş payı, Behzat Ç izliyorduk ama bir yerden sonra sıkıldım bıraktım ikisini de ) başlarda güzellerdi sonra biri komik biri de ilginç olmayı bıraktı. Eskiden o kadar amerikan dizileri izlerdim ki... Üniversite döneminde.... Deli gibi sabahtan akşama kadar.

Bencede sonu yok

Bende eskiden internetten izlerken daha zevk alıyordum şimdi hepsi elimizin altında ama konsantre olamıyorum 2-3 bölüm sonra bırakıyorum. Mini diziler daha iyi geliyor bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…