Sonra da vay efendim başkasıyla muck muck diyorsen bana bunu her sorduğunda cevap yazdım ben sana ama yahu
Damon salvator efsoydu beaAa onun da bir iki sezonunu izlemiştim. Vampire diaries. Orda da çocuk vardı ya ismi neydi. Vampir olan. Onun için izliyordumama bıraktım. Artık da kocişten başkasını göz görmüyor, motivasyon yok dizi izlemek için
Teo sende beni alıntılamadan dokunduruyon görüyorum bakSonra da vay efendim başkasıyla muck muck diyor
Dikkatini çekmek istiyor olamaz mıyımTeo sende beni alıntılamadan dokunduruyon görüyorum bak
Ha bak Damon. Salvator neydi ya tuğla gibi yüzü vardı. Damon ama karizmaDamon salvator efsoydu beabirde orijinal çekilmişti ya orda da klaus
Hayatın içinden konuşuyoruz Calcie bir şey demezKıtaptopigimizi mahvettik bizim düzenli ev topigine gidelim nego topla götür
Aa dizi mevzzu kaçırmışımnasıl olur.. ben de enson muhteşem yüzyılı izlemiştim türk dizilerinden ütü yaparken çok iyi gidiyordu.. izlemek için ütünün birikm3sini bekliyordum yabancı dizilerden de son zamanların favorisi outlander iskoç ingilizcesine ve iskoçyaya aşık oldum resmen..
Kız zaten 2 kardeştiler abi olan damon küçüğü stefanHa bak Damon. Salvator neydi ya tuğla gibi yüzü vardı. Damon ama karizma
Babacığımı çok erken kaybettik canım 17 yıl oldu.senin anne baba hep aynı dönemde ekip bicmişler demekkihasat hep yengeç olmuş .
ama çok güldüm yaaaa. olan babana mi oluyo bu sırada peki
Yooo çok tatlıyım kıymetimi bileneSen sevinme sen tatlı değilsin git samdanla teoyla öpüş
Başlarım burcunuza da sabununuza da tabletinize de demez mi diyorsunHayatın içinden konuşuyoruz Calcie bir şey demez
Karıştır iyice kafasınıKız zaten 2 kardeştiler abi olan damon küçüğü stefan
Yağmura çıkma şerbet olursun ha tatlı kızYooo çok tatlıyım kıymetimi bilene
Sonra da vay efendim başkasıyla muck muck diyor
He doğru sen ikizlerdinbi anin bi anını tutmuyor mu ne ahahhah
Sen ikizlersin yav biliyom tabiBenden hatırla işte hahahaha. Acaba beni biliyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?