- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
O tam benim üni zamanlarımın dizisi bende ilk 3 sezonu izlemiştim
Mune halleder boşverAnlamadım ki ulen noluyor dedim koç burcu ya da yengeç mi denk geldi acabadedim bide üstüne laf yiyince mevzuyu muneye bıraktım
İnan o kadar aptallığı dayanamadığım için izleyemiyorumOnlardan yine başlayacak. Sen muhakkak izle tamam mı
BendeOnu iki sezon izlemiştim Dean hatırına )) sonra bölümler hep aynı geldi ilgimi çekmedi
Jasmişe öveceydimHepsinin konusu aynı zengin oğlan fakir kızne kadam yaratıcı bir sektör
İnşaallah çok okurum aminnn
Sen de haklısın, ben de izleyemiyorum çünküİnan o kadar aptallığı dayanamadığım için izleyemiyorum
Onu iki sezon izlemiştim Dean hatırına )) sonra bölümler hep aynı geldi ilgimi çekmedi
Pistir onlar çamaşır suyu dökerim üstlerineSeni yamyamlar öpsün
Kocamı tarif ediyor şuanCiddi dikkat et,gemileri değil limanları yakar aman aman.Sevdiğine çok sabreder durur durur saçma bir konudan patlar
Kaptanım ne olmuş bir tane de ben öpsem
Haha bir koca tanıdığım vardı bir de aynı gün doğmuşuz. Ah o kadar ikiüzlü kibirli yalaka biriydi ki. Resmen nefret ediyordum. Yalandan insan kendini böyle övmes yani. O yüzden iyi anlıyorum seni
Sabun da rendeleyelim negoPistir onlar çamaşır suyu dökerim üstlerine
Kocamı tarif ediyor şuanmerak etme valla bende az değilim delirtip hemen gidip gönlünü alıyorum adam unutuyor kafaya yer edemeden hallediyorum
Çooookkk uzunhadi yafinal yapmış artık. baştan sona izlenebilir aslında
Canım ben hiperaktifim,yerimde duramam duruyorsam da tek iş yapamam
Allahu ekberbunu kocam yazdı sandım bı an
Allahu ekberne menem insanlarız biz yavvv
bu cümleyi günde 5 defa duyuyorum bakşeytan tüyü var sizde eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?