Heee o iyi bak hemen tav olurKocamı tarif ediyor şuanmerak etme valla bende az değilim delirtip hemen gidip gönlünü alıyorum adam unutuyor kafaya yer edemeden hallediyorum
Bulaşık makinesi tableti de atalım ancaSabun da rendeleyelim nego
Yav teraziler candır ya gönlü kolay alınıyor şakadan anlıyor maşallah masallahhhhhHeee o iyi bak hemen tav olur
Sende hemen kanıyor musun samdanımbunu kocam yazdı sandım bı an
Kıtaptopigimizi mahvettik bizim düzenli ev topigine gidelim nego topla götürBulaşık makinesi tableti de atalım anca
Sende hemen kanıyor musun samdanım
Yemez bu numaralarıJasmişe öveceydim
Bayıldım bu işeCanım ben hiperaktifim,yerimde duramam duruyorsam da tek iş yapamam
Birde the vampire diares vardıhiç bitmeyen öykü gibi
Çok datluyuz benceYav teraziler candır ya gönlü kolay alınıyor şakadan anlıyor maşallah masallahhhhh
Şamdan sen neydin bak ikidir soruyorum keserim hebu bir gerçek
Sen sevinme sen tatlı değilsin git samdanla teoyla öpüşÇok datluyuz bence
Yemez bu numaralarıyeni şeyler bulmamız lazım
Bayıldım bu işebende aynı anda farklı şeyleri yaparım ama okumak ve izlemek zor yapamam hayatta dinlemek olsa beceririm
Birde the vampire diares vardıo da 8-9 sezon 4 te bıraktım dayanamamıştım
Şamdan sen neydin bak ikidir soruyorum keserim he
Aa onun da bir iki sezonunu izlemiştim. Vampire diaries. Orda da çocuk vardı ya ismi neydi. Vampir olan. Onun için izliyordumYemez bu numaralarıyeni şeyler bulmamız lazım
Bayıldım bu işebende aynı anda farklı şeyleri yaparım ama okumak ve izlemek zor yapamam hayatta dinlemek olsa beceririm
Birde the vampire diares vardıo da 8-9 sezon 4 te bıraktım dayanamamıştım
Beni alıntı yapmadan ortaya yazarsan nasıl göreyim yaüçtür yaziyom. artık profilimin altına yazacam alzheimer mi var sende kadın
O sadakatsizin orijinali mi? 5 bölümlük diziden kaç sezon çıkartacak bizimkiler acabayabancı dizilerde en büyük başarım Dr fosterdi 2015 te mi ne izlemiştim çünkü beş bölümdü
Bizim topiğe gelmeden hepisini izlemişsin, şimdik tek işin kitap okumak olmuş, niye izledinkiAa onun da bir iki sezonunu izlemiştim. Vampire diaries. Orda da çocuk vardı ya ismi neydi. Vampir olan. Onun için izliyordumama bıraktım. Artık da kocişten başkasını göz görmüyor, motivasyon yok dizi izlemek için
Beni alıntı yapmadan ortaya yazarsan nasıl göreyim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?