Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de kk birinci noteri okudu diye aldım o okuduysa zaten iyidir eminim. Şimdi sen de başladım ve iyi olduğunu söylüyorsun

evet coooooookkkk beğenerek okudum Levaiz sen kitapları bitirdikce üzerine konuşabiliriz:)
ben en çok atuan mezarlarını ve tehanuyu sevmiştim:) kahramanların düşünceleri kendilerini ve yaşadıkları hayatı tartıp iç çekmeleri çok hoştu:)

Konuşalım canım:)
Calci yakın zamanda okursa onu da bekleyim

Söz veremiyorum. O kadar doluyum ki
Tamam biz Samdan'ımla konuşuruz bol bol spoiler vermeli

Bu arada amazon siparişlerimi dün iade edebildim sonunda Gelen adam diyor ki kutu içeriği nedir 16 kitap dedim, beğenmediniz mi diyor
Evet canım okudum okudum beğenmedim deyip gönderiyorum

Arkadaşlar Merhaba,

Hiç bir etikete geri dönmeyen, aktif katılmayan ya da sadece bildirim topiğine bildirim yapanlar var.
Kurallarımız gereği iki topiğe de katılmak zorunludur.
Yeni etiket listemiz aşağıdaki gibidir.
Listeden çıkarılan arkadaşlar kurallara uymak kaydıyla yeniden etikete alınacak.
Üç kere listeden çıkarılanlar tekrar listeye alınmayacaktır.

Not : Mazeret bildirenler konu dışıdır

JES
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
asliogretmen
Nego
Life light
Bonus
WunderLost
Oriana
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
Mucizemsn
D dolunay10
Jawlensky
WOMAN
Kukrim
Nosking
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Otrera
yet07
Natsume
D dgdln
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Jasminla
T Tamam
Keira-
minik kalp0753
pomegranate_
kimlanbu
elektra
astrojurnal
Harpy
firdefs
Samsonn
Blue_Black
pacman
ummhnisa

Bildirim topiğine ay sonunda toplu yazıyorum onay almıştım. Hatırlatayım dedim yine

Bildirim topiğine ay sonunda toplu yazıyorum onay almıştım. Hatırlatayım dedim yine
Bildirim topiğinde ister kitap bitince ister ay sonu toplu yapabilirsiniz Ben kendiminkileri takip amaçlı her kitap sonrası yapıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…