Sayfa sayısı da yaziyoruz ya, eski mesajları bulamıyorum sinirleniyorum sonraBildirim topiğinde ister kitap bitince ister ay sonu toplu yapabilirsinizBen kendiminkileri takip amaçlı her kitap sonrası yapıyorum
ya hahhaha yukarıdan aratma yap adınla. ben öyle yapıyorumSayfa sayısı da yaziyoruz ya, eski mesajları bulamıyorum sinirleniyorum sonra
Ay çok mantıklı hiç aklıma gelmemiştiya hahhaha yukarıdan aratma yap adınla. ben öyle yapıyorum
Tanamdir başganimArkadaşlar Merhaba,
Hiç bir etikete geri dönmeyen, aktif katılmayan ya da sadece bildirim topiğine bildirim yapanlar var.
Kurallarımız gereği iki topiğe de katılmak zorunludur.
Yeni etiket listemiz aşağıdaki gibidir.
Listeden çıkarılan arkadaşlar kurallara uymak kaydıyla yeniden etikete alınacak.
Üç kere listeden çıkarılanlar tekrar listeye alınmayacaktır.
Not : Mazeret bildirenler konu dışıdır
@JES
@Mehfam
H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
@Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
@yet07
@Natsume
D dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Blacklight
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
Arkadaşlar Merhaba,
Hiç bir etikete geri dönmeyen, aktif katılmayan ya da sadece bildirim topiğine bildirim yapanlar var.
Kurallarımız gereği iki topiğe de katılmak zorunludur.
Yeni etiket listemiz aşağıdaki gibidir.
Listeden çıkarılan arkadaşlar kurallara uymak kaydıyla yeniden etikete alınacak.
Üç kere listeden çıkarılanlar tekrar listeye alınmayacaktır.
Not : Mazeret bildirenler konu dışıdır
@JES
@Mehfam
H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
@Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
@yet07
@Natsume
D dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Blacklight
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
olur canım. baştan dedim sana ekle diyeBu arada yazmıyorsak biz de okumuyor değilizbu tez bitsin hepinizi geçeceğimmmmm @Calcifer sana özelden kitap isim ve sayfalarını yazayım. Bildirim topiğine de alan kitabı ve sayfa diye belirtirim olur mu
Beğendime bastım, hatta Muhteşeme bastım ama yetmez ben bu yazıyı ayakta alkışlarım, uyarı affı, çaba nafileymiş, dün hepsi tokat gibi çarptı yüzüme ama derler ya öğrenmenin yaşı yoktur, bir musibet bin nasihatten yeğdir yaşa da gör diye, heh ben aynen öyle oldum, sen haklıymış Kazen.ben şuraya duygu ve düşüncelerimi yazayım da dileyen biraz utanır, dileyen yarabbi şükür der.
derler ya bokunu çıkardı(k) diye ? tam o noktada(yız)!
önce profil notlarının bokunu çıkardı(k) silme yetkisini aldık, şimdi de beğendim beğenmedim butonunun bokunu çıkartıyorsunuz az kaldı onu da alacaklardı geçen hafta.
Mune , bize bir teklif getirdi yahu ben bunlara artık laf söylemeye utanıyorum ama bunlar suratının öbür tarafını dönüp birde bu tarafta yüz var diyorlar ne yapalım dedi.
Curly hemen bir eklenti ekledi ve günlük örnek veriyorum 50 beğeni, 25 beğenmedim, 10 şaşırdım zart zurt sınırları geldi. Hatırlarsınız geçen hafta beğenmedim veya beğendim tuşuna basınca hata veriyordu işte tam o gün, biz bunu deniyorduk işte...sürekli sitenin hata vermesinin sebebi getirilen sınırlama idi..
Sonra dedim ki yahu bunlar koca koca kadınlar, en fazla 2-3 kez basarlar beğenmedime sonra başka konuya geçer çünkü "bugün nasılsın" sorusuna "beğenmedim basacak kadar manyak değiller ya iptal edin bu uygulamayı" dedim. Böyle bir sınırlama getirmek üyelere hakarettir iye düşünürken ;
görüyorum ki o kadar manyakmışsınız, size ayıp yokmuş, içinizde bir manyak varmış...
ben bunları yazarken utandım da siz okurken hiç mi utanmayacaksınız inanın merak ediyorum, yazık kocaman kadınlar bir beğenmedim butonu yüzünden eşşek kadar adamdan bu azarı da yediler ya daha da söyleyecek sözüm yok...
inanın kocanıza üzüldüm, sizi yetiştiren anneye babaya üzüldüm
kadına şiddet ise bu yazı şiddetin ultrasıdır, dileyen beni kınayabilir ama bizimde sabrımız bir yere kadar cezaların da görüyoruz ki bir yaptırımı yok.Mune sen bayramda genel af çıkardın ya al af çıkardığın üyelerini tepe tepe kullan... kime kefil olduğunu, kimin için bizi şunu da yapalım, bunu da yapalım, cezaları silelim... al sildik sonuç bu işte...
şikayet bu konuda geldi bu sebeple konudan bir haber konu sahibi ve okurlarını tenzih eder onlara verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim...
bildirim topiğini görünce gaza geldimolur canım. baştan dedim sana ekle diye
bildirim topiğini görünce gaza geldimgörürsünüz siz
2 göz yeter canım, öyle çok da şey etmemek lazımbekliyoruz dört gözle
İş başı yapınca okumalarım azaldı benim de2 göz yeter canım, öyle çok da şey etmemek lazım
Yandık desenebildirim topiğini görünce gaza geldimgörürsünüz siz
sana birşey olmaz bacımYandık desene
gözümden kaçmadı zatenBen de bu ay okuduklarımı ay sonu yazmaya karar verdim. Not alıyorum telefonuma
üzüldüm ama üzülmedim deİş başı yapınca okumalarım azaldı benim de
7 kitap okumuşum sadeceüzüldüm ama üzülmedim deokuyacağını okudun zaten evdeyken
İşin şakası bir yana bu topik sayesinde belki de hiç duyma imkanımın olmayacağı bir sürü kitap duydum canım. İyi ki açmışsın bu topiği7 kitap okumuşum sadece
ama hırs yaptım bundan sonra daha fazla okuyacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?