Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tanamdir başganim

Bu arada yazmıyorsak biz de okumuyor değiliz bu tez bitsin hepinizi geçeceğimmmmm@Calcifer sana özelden kitap isim ve sayfalarını yazayım. Bildirim topiğine de alan kitabı ve sayfa diye belirtirim olur mu
olur canım. baştan dedim sana ekle diye

Beğendime bastım, hatta Muhteşeme bastım ama yetmez ben bu yazıyı ayakta alkışlarım, uyarı affı, çaba nafileymiş, dün hepsi tokat gibi çarptı yüzüme ama derler ya öğrenmenin yaşı yoktur, bir musibet bin nasihatten yeğdir yaşa da gör diye, heh ben aynen öyle oldum, sen haklıymış Kazen.

Bundan sonra beğenmedim'ler için veya profillerde birbirini yedikleri için gelmesinler, rapor ederlerse hiiiiç kusura bakmasınlar yiyin birbirinizi diye reddedilecek, kaba mı oldu?

Profiller özel alandır kimse kimsenin hamileyim, tatlı yaptım paylaşımlarına karışamaz diye 1 kere bilemedin çok sabırlıyım ya 5 kere söylersin, bu söylemeler rutine bağlanmış uyarılar kulak ardı ediliyorsa, biz de duymayız görmeyiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…