Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sana birşey olmaz bacım senin yarına bile yetişemem rahat ol sen

gözümden kaçmadı zaten bak millet kalpten giderse karışmam bence şimdiden yaz da alıştıralım kendimizi
Bu ay bayramdan sonra başladım okumaya. Şurda üç beş günü değerlendirmeye çalışacağım ne çıkarsa bahtıma artık ay sonu sıralaması☻

Ben bazen çok yoğun oluyorum gerçekten ama günlük uğramaya çalışıyorum kovma beni ağam

İşin şakası bir yana bu topik sayesinde belki de hiç duyma imkanımın olmayacağı bir sürü kitap duydum canım. İyi ki açmışsın bu topiği
Benim için de öyle canım ya. buradaki bütün okurlar sağ olsun bana çok güzel şeyler kattılar

Merhaba kızlar
Toprak Ana, gün olur asra bedel tarzında kitap tavsiye edebilir mısınız
Toprak Ana okurken o kadar ağlamıştım ki... Hüngür hüngür. Duruyor sakinleşiyor devam ediyordum gözlerden yaş aka aka acılı kitap mı istiyorsun yani? Aytmatovun başka kitapları da övülüyor.

bildirim topiğini görünce gaza geldim görürsünüz siz
Görmek istediğimiz hareketler bunlar
İş başı yapınca okumalarım azaldı benim de
Benimde
Benim için de öyle canım ya. buradaki bütün okurlar sağ olsun bana çok güzel şeyler kattılar
Bana da çok şey kattı burası, geçen sene okuduğum kitap sayısına bu sene yarı yılda ulaşıyorum nerdeyse. Ayrıca kitaplarla ilgili sohbet etmek ve tabiki sizi tanımak paha biçilemez, teşekkür ederim bende

Sonrası Kalır bitti.
Bazı şiirleri dönüp tekrar tekrar okudum. Edip Cansever'in beyninin içine girebilmeyi çok istedim okurken. Harika bir deneyimdi hemen ikinci kitaba başlamak istiyorum.
Sıfır Sayı'yı 78 sayfa okudum.
Bir de The Railway Children'a başladım. Çalışmadığım süre boyunca Ingilizce'yi unutacağım diye korkuyorum. Aralara ingilizce kitaplar da serpiştireceğim bundan sonra.

ben bile okuyamadım çünkü o ay kitap okuyamadım
Ben bu ay başladığım kitaplari hiç ilerletemiyorum birini bırakıyorum hadi o zaman buna basliyayim diyorum yok o da gitmiyor .
Şimdi geldim eve Kitabevinden ama güzel şeyler aldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…