Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tansiyonuna baktın mı? Ramazan da açlıktan sanıp sanıp tansiyondan gidiyordumda az daha
Çok geçmiş olsun canım
İnşallah canım çok teşekkür ederim
Aşklarim geldi kitap alisverisi yapmiycam diyen ben fiyatlari uygun ve indirimli geldi o yuzden hemen aldim bunlari
Çook güzeller keyifli okumalar

doktordan geldim sinir ile ilgili değil dedi şükür. Fizik bölümüne yönlendirdi. Romatizma da olabilir dedi.
Dan diye yazdım
Çok şükür boyunla alakalı olabilir,mr istedi mi? Bende düzleşme ve fıtık olduğu için artık yapamıyorum mesela

kitap görünce mutlu oluyorum yaa Keyifli okumalar
Tesekkurlerkitap okumayi cok seven biri olarak bu platform sayesinde daha fazla,daha guzel kitap okumaya basladim. Kitapligimi ileride çocuklarıma birakacak sekilde doldurmaya calisiyorum.kitap yatirimindan daha guzel bsy birakamam heralde onlara

Çok şükür boyunla alakalı olabilir,mr istedi mi? Bende düzleşme ve fıtık olduğu için artık yapamıyorum mesela
Boyun fıtığı ile de alakalı değil dedi. Fiziksel dedi. Birazcık da ben çok evham yaptım herhalde olmayan ağrıyı da çektim

Biliyor musun ben de aynı şeyi düşünüyorum. İnşallah benim verdiğim değeri o da verir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…