Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
doktordan geldim sinir ile ilgili değil dedi şükür. Fizik bölümüne yönlendirdi. Romatizma da olabilir dedi.
Dan diye yazdım

Heyecandan acıdımı acaba iğneyi batırınca

Kas romatizması olabilir demişti bana calci romotoloji bölümüne gidip araştırcakmışım

Ortak hayalimiz demek bende çocuklara bırakmak istiyorum güzel ve anlamlı bir kütüphane

İşte iğneyi batırıp veriyo elektiriği değil mi bana ne verdiler peki
iki türlüsü var. Biri diler dışarıdan elektrik veriyor. Diğeri kaslara iğne batırarak elektrik veriyor. Özelde mi yaptırdın?

iki türlüsü var. Biri diler dışarıdan elektrik veriyor. Diğeri kaslara iğne batırarak elektrik veriyor. Özelde mi yaptırdın?

Özelde evet küçük kız ufaktı daha 1 yaşında 5 sene olmuş.

Çok hacamat yaptırdım kolumdan.
Birde devlette bi dr nöral terapi yaptı bana ondan sonra biraz düzeldi.

Hala maydanoz doğrayamam elimde ufak bişey alırım iri iri doğrarım.
Tahtada kesiyosam da çok ağroyudu doğradığım şeyi tuttuğum elim ayrı bıçağı tuttuğum elim ayrı.

Calcinin dediği o iğneli emg den yaptırdım. Sinir sıkışması var mı diye omuzumdan elime kadar her yere baktı yok dedi
o zaman seninki de romatizmal. Bana hacamat yapan kadın dedi ki sende İltihaplı romatizma var gibi dedi. düzenli yaptırırsan faydasını görürsün demişti. Bu pandemi araya girince yaptıramadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…