- 12 Haziran 2019
- 19.861
- 122.542
- 598
- 37
Yav ee o benim hiç aklıma gelmedi kiAğrıdığı zaman ölçtün mü?
Haha ben de burda görümce kv yazdım, rüyamda görüyorum ki eşimin başka ailesi varmış onlara gitmişiz. 3 görümce her biri ayrı dert. Kv de de bana durmadan iş yaptırıyor. Rüyanın sonuna doğru eşimi alıp dışarıya çıktım konuşmaya. Ya eski kvlere döneriz ya da boşanıyorum ben bunu çekememKendime not ;
Gece uyumadan önce Tess kitapları okuma!
Sabaha kadar kitaptaki kadınlarla ve katillerle boğuştum durdum
Seninki de tam kabus olmuşHaha ben de burda görümce kv yazdım, rüyamda görüyorum ki eşimin başka ailesi varmış onlara gitmişiz. 3 görümce her biri ayrı dert. Kv de de bana durmadan iş yaptırıyor. Rüyanın sonuna doğru eşimi alıp dışarıya çıktım konuşmaya. Ya eski kvlere döneriz ya da boşanıyorum ben bunu çekemem
Deme ya. Görümcelerden biri bana küsmüş ağlıyor ben de bilmiyorum. Öbürü gelmiş ki sen yanlış yaptın ona. Ben de düşünüyorum ne yaptım ki? Gidiyorum sormaya zır zır ağlıyor naz ediyor tam anlatacakkennkv gene işnveriyor. Nasıl özlemiştim kendi kvmiSeninki de tam kabus olmuş
Ne diyeceksin? Kıymetini anladım mı diyeceksinDeme ya. Görümcelerden biri bana küsmüş ağlıyor ben de bilmiyorum. Öbürü gelmiş ki sen yanlış yaptın ona. Ben de düşünüyorum ne yaptım ki? Gidiyorum sormaya zır zır ağlıyor naz ediyor tam anlatacakkennkv gene işnveriyor. Nasıl özlemiştim kendi kvmiarayıp anlatayım kabusu
Ay ne güzelGünaydın millet
Yeni uyanmadık tabii ki ama köye geldik ailemin yanına, telefonu ancak elime aldım.
Güzel kitaplar hepsi cesur yeni dünya ve doğunun limanları okuma listemdeAşklarim geldikitap alisverisi yapmiycam diyen ben fiyatlari uygun ve indirimli geldi o yuzden hemen aldim bunlari
Oh mis şimdi tam köy günleri ya apartman adama dar geliyorGünaydın millet
Yeni uyanmadık tabii ki ama köye geldik ailemin yanına, telefonu ancak elime aldım.
Evet ya ) görümcem yok o bile yeterNe diyeceksin? Kıymetini anladım mı diyeceksin
Günaydın hayırlı sabahlar bereketli günler diliyorum herkese ayvalikta olan varsa çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsunÇORUM
Hatuşaş Antik Kenti, İncesu Kanyonu, Alacahöyük, Sıklık Tabiat Parkı
Hayırlı Cumalar, Günaydınlar Ferfecir sakinleri
JES
@Mehfam
@H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Kukrim
@Nosking
@teolog8579
beatitude
@UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
@yet07
Natsume
@dgdln
Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
Jasminla
@Blacklight
@Musekkin
minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Samsonn
Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
Geçmiş olsundoktordan geldim sinir ile ilgili değil dedi şükür. Fizik bölümüne yönlendirdi. Romatizma da olabilir dedi.
Dan diye yazdım
Burada da bugün fırtına çıktı. rüzgar adan götürüyor. ayağıma taş bağlayacağımHello beybiler
Umarım iyisiniz
Hastalara geçmiş olsun acil şifalar. Sağlıklı olanlara bol okumalı günler.
Havalar bir düzenlemedi buralarda. Ruhum daralıyor artık her gün yağmur görmekten. Yeşilin enerjisini çıkıp alamıyoruz. Evin penceresinden seyrediyorum ulu ağacın yapraklarını.
ohhh rahatlarım derdimi anlattım.
Çok şükür ciddi bişey yok o zaman. Tekrar geçmiş olsun canım
Çok teşekkür ederim arkidişlerGeçmiş olsun
Tesekkur ederim size de keyifli okumalarGüzel kitaplar hepsi cesur yeni dünya ve doğunun limanları okuma listemdeiyi okumalar
Sagol canim benim guzel dualarin iyi dileklerin icin insallahhh bebis icin okuyacagimiz kitaplari da yazcagimiz gun gelir@teolog8579Life light minik kalp0753
Allah sağlıklı sıhhatli,hayırlı evlatlar nasip etsin.Emeklerinizin karşılığını en hayırlı vakitte versin.Evlatlarınızdan yüzünüzü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?