Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Diyet gruplarındayım şu an takımda değilim. Önceden bulundum takımda.

Benim kilomda baya fazla öyle 55 kiloyla diyet yapanlardan değilim saçmalıklara tahammülüm yok.

diyet yapmak için kilo limiti yok ki
benim arkadaşım almak için yapıyo mesela. saçmalık derken birazcık şey olmuş sanki bonusum. hevesimizi kırma

diyet yapmak için kilo limiti yok ki
benim arkadaşım almak için yapıyo mesela. saçmalık derken birazcık şey olmuş sanki bonusum. hevesimizi kırma

55 kilo diyet yapanlar saçmalık ediyo demedim ki yanlış anlamışsın.

Dr un diyet listesine laf edenlere dedim 2 dilim ekmeği bile çok bulup eleştirenlere dedim şunun üstüne

"diyetisyen menüme bakıp çok yemişsin diyorlar"

heeee pardon bebiş bu aralar herkes zayifsin ne diyeti diye geziyo ya ondan yarası olan gocunur misali olmuş benimki

açlıktan ölerek zayıflamak istemem.
o diyenler ekmeği yemeyip verebiliyor muymuş peki

Yok canım üzülme böyle devam et nıı hah hah haaa

Diyet gruplarındayım şu an takımda değilim. Önceden bulundum takımda.

Benim kilomda baya fazla öyle 55 kiloyla diyet yapanlardan değilim saçmalıklara tahammülüm yok.

Sonuçta herkes mutlu olduğu kiloya inmeye çalışabilir bunda bi sıkıntı yok ama gereksiz eleştirilere tahammül edemiyorum.. bi de bazıları karatay dukan falan yapıyo, sanki herkes o diyeti yapıyormuş gibi eleştiriyor..

Clup ortamına hiç uymadı konu ama neyse

Yaw daha geçen sayfalarca burç muhabbeti oldu kilo hepimizin derdi kadınlar kulübü sonuçta.

Teşekkür ederim canım.
Benim denk geldiklerimde bir sorun vardı herhalde benim motivasyonumu düşürüyordu takımdaki bazı insanlar..
Neyse çok konuyu dağıtmadan kapatalım o zaman rahatsız olanlar olabilir diyorsanız. Tekrar teşekkürler..

Yok canım ille kapatalım denmiyo var öyle takımlarda aşırıya kaçanlar isteyen bulunur isteyen bulunmaz.

Motive olmak önemli kimiside öyle çok sıkı olunca motive oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…