- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Diyet gruplarındayım şu an takımda değilim. Önceden bulundum takımda.
Benim kilomda baya fazla öyle 55 kiloyla diyet yapanlardan değilim saçmalıklara tahammülüm yok.
diyet yapmak için kilo limiti yok ki
benim arkadaşım almak için yapıyo mesela. saçmalık derken birazcık şey olmuş sanki bonusum. hevesimizi kırma
55 kilo diyet yapanlar saçmalık ediyo demedim ki yanlış anlamışsın.
Dr un diyet listesine laf edenlere dedim 2 dilim ekmeği bile çok bulup eleştirenlere dedim şunun üstüne
"diyetisyen menüme bakıp çok yemişsin diyorlar"
Yok canım üzülme böyle devam etBu arada Çalıkuşu güncellememi de yapayım. Buradan koptum zannetmeyiniz efenim.Son 80-100 sayfam kaldı sanırım. Ay sonuna doğru biter. Hala bayılıyorum kitaba. Çok naif, hisli bir eser bence. Hayal ederken gerçekten o zamanlardaymışım gibi hissediyorum.
Sınavlarım yaklaştığı için ve aynı zamanda hastaneye gidip geldiğim için çok hızlı okuyup fazlaca kitap bitiremiyorum. Lütfen kusura bakmayın.Böyle olduğu için çok üzgünüm ama sanırım yazın baya aranızda olacağım. Kitap sayısıyla alakalı bir sınırlama varsa da kendimi zorlamaya çalışırım. Burada olduğum için mutluyum çünkü.
Diyet gruplarındayım şu an takımda değilim. Önceden bulundum takımda.
Benim kilomda baya fazla öyle 55 kiloyla diyet yapanlardan değilim saçmalıklara tahammülüm yok.
Clup ortamına hiç uymadı konu ama neyse
Tabii ki olur!Hatta leziz olur. Ben sadece şaka yapmak istemiştim, yoksa kibrit kutusu kadar peynir yiyip yaşamaya çalışmıyorum.
Ben 5. takımdayım. Çok da seviyorum takımda olmayı. İnsana disiplin katıyor, aynı burası gibi. Çok ilginç diyet yapan da var, diyetisyene gidip takımda motivasyon kazanan da var aslında. Ben bir ara diyetisyen menülerini de yapmıştım. Çok diyen olmadı bana.Hatta canım @Mehfam’la da oradan tanışıklığımız var. Bence önemli olan ne kadar kilo fazlalığının olduğu değil. İnsanın kendisini hangi bedende görmek istediği. Boy faktörü de çok etkili olabiliyor çünkü. Ben takımımda baya mutluyum. Bi ara bazı nedenlerden dolayı bırakmak zorunda kalmıştım. Verdiğim tüm kiloları geri almıştım. Motivasyon konusunda insana gerçekten çok yardımcı oluyor.
Kitap grubumuzu daha fazla dağıtmayayım. Eğer merak ettiğin bir şey olursa özel mesajlardan sorabilirsin. Sadece takımla alakalı değil her konuda.
Yok canım ille kapatalım denmiyo var öyle takımlarda aşırıya kaçanlar isteyen bulunur isteyen bulunmaz.Teşekkür ederim canım.
Benim denk geldiklerimde bir sorun vardı herhalde benim motivasyonumu düşürüyordu takımdaki bazı insanlar..
Neyse çok konuyu dağıtmadan kapatalım o zaman rahatsız olanlar olabilir diyorsanız. Tekrar teşekkürler..
Cesur Yeni DünyaSaatleri ayarlama enstitüsü yada cesur yeni dünyakarar veremedim
Yürüyüşle zayıfladım ben. Sen de faydasını görürsün muhakkak canım.Normal kilosunda olan bütün arkadaşlarıma aman alma diyorum 2 kiloyu basit görme ver hemen diyorum.
Keşke bende bu bilinçte olsaymışım.
Gunaydinnnnnn herkrseeeDENİZLİ
Pamukkale Travertenleri, Keloğlan Mağarası, Apollon Lairbenos Tapınağı, İnceğiz Kanyonu
Günaydınlar herkese iyi haftalar
JES
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
asliogretmen
Nego
Life light
Bonus
WunderLost
Oriana
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
Mucizemsn
D dolunay10
Jawlensky
WOMAN
turuncukedininannesi
Kukrim
Nosking
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Otrera
yet07
Natsume
D dgdln
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Jasminla
T Tamam
Keira-
minik kalp0753
pomegranate_
kimlanbu
elektra
astrojurnal
Harpy
firdefs
Samsonn
Blue_Black
pacman
ummhnisa
Herkese günaydınDENİZLİ
Pamukkale Travertenleri, Keloğlan Mağarası, Apollon Lairbenos Tapınağı, İnceğiz Kanyonu
JES
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
asliogretmen
Nego
Life light
Bonus
WunderLost
Oriana
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
Mucizemsn
D dolunay10
Jawlensky
WOMAN
turuncukedininannesi
Kukrim
Nosking
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Otrera
yet07
Natsume
D dgdln
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Jasminla
T Tamam
Keira-
minik kalp0753
pomegranate_
kimlanbu
elektra
astrojurnal
Harpy
firdefs
Samsonn
Blue_Black
pacman
ummhnisa
DENİZLİ
JES
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
asliogretmen
Nego
Life light
Bonus
WunderLost
Oriana
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
Mucizemsn
D dolunay10
Jawlensky
WOMAN
turuncukedininannesi
Kukrim
Nosking
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Otrera
yet07
Natsume
D dgdln
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Jasminla
T Tamam
Keira-
minik kalp0753
pomegranate_
kimlanbu
elektra
astrojurnal
Harpy
firdefs
Samsonn
Blue_Black
pacman
ummhnisa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?