Kalemine sağlık canımDavam / Necmettin Erbakan
"Bir işi başarmak için o işin delisi olmak gerekir! "
"Mesele şeftali yerine, motor üretmek istememizdi! "
Kitabı siyasi bir kitap olarak düşünme yin. Her konuda değer katabilecek siyasetten, ekonomiye,bilimden,ahlaka,inançtan,sanayiye birçok alan da bilgi sahibi olabileceğiniz muazzam bir kitap.
Erbakan ın nasıl bir dahi olduğu kitabı okuyunca daha iyi anlaşılıyor.
Müslüman oturma, müslüman uyuma, düşün, üret, harekete geç diyor.
Birçok keşfin batı dünyasından günümüze geldiğini sandığımız fakat aslında müslüman ve Türk bilim insanlarının mucidi olduğunu öğrendiğimiz bir kitap. Siyonizmi, tarihsel olayların arka planı anlatılıyor.
Türkiye'nin gelişmesini önlemek için yapılan komploları, olayların perde arkasındaki gizli güçleri müslümanlığın bilime engel olmadığını kanıtlayan muhteşem bir şahsiyetin azmini,inancını,davasını anlatıyor.
Her gence okutulmalı bu kitap.Kendisine bir kez daha hayran kaldım.
Diyetteyken bu hiç olmadı.
Diyetteyken bu hiç olmadı.Günaydın herkeslere.
Ben aynı zamanda diyet takımındayım. Bunu yersem çok fena linç yerim hahahahah Canım da çekmedi zaten.....Olur ya ekmeği ince malzemesi çok
Ben aynı zamanda diyet takımındayım. Bunu yersem çok fena linç yerim hahahahah Canım da çekmedi zaten.....Şaka bir yana nefis görünüyor.
Tam buğday ekmeğine lor peynirli üzerine istediğin gibi sebze baharat.. olur mu olurDiyetteyken bu hiç olmadı.Günaydın herkeslere.
Ben aynı zamanda diyet takımındayım. Bunu yersem çok fena linç yerim hahahahah Canım da çekmedi zaten.....Şaka bir yana nefis görünüyor.
Bende gruplardayım ve diyetteyim canım çekerse bu görseli yerim sorun değil.
2 dilim ekmeği ister soğuk ye ister kızarmış fırında ister tost
Selam herkese
Tam buğday ekmeğine lor peynirli üzerine istediğin gibi sebze baharat.. olur mu olur
Hangi takımdasınız kızlar? Aslında ben de takıma girmek istiyorum ama insanlar çok ilginç diyetler yapıyor dengem şaşıyor.. diyetisyen menüme bakıp çok yemişsin diyorlarakıl sağlığım zorlanıyor..
O kadar katı değiliz yavClup ortamına hiç uymadı konu ama neyse
Tabii ki olur!Tam buğday ekmeğine lor peynirli üzerine istediğin gibi sebze baharat.. olur mu olur
Hangi takımdasınız kızlar? Aslında ben de takıma girmek istiyorum ama insanlar çok ilginç diyetler yapıyor dengem şaşıyor.. diyetisyen menüme bakıp çok yemişsin diyorlarakıl sağlığım zorlanıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?