Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Davam / Necmettin Erbakan

"Bir işi başarmak için o işin delisi olmak gerekir! "
"Mesele şeftali yerine, motor üretmek istememizdi! "

Kitabı siyasi bir kitap olarak düşünme yin. Her konuda değer katabilecek siyasetten, ekonomiye,bilimden,ahlaka,inançtan,sanayiye birçok alan da bilgi sahibi olabileceğiniz muazzam bir kitap.

Erbakan ın nasıl bir dahi olduğu kitabı okuyunca daha iyi anlaşılıyor.

Müslüman oturma, müslüman uyuma, düşün, üret, harekete geç diyor.

Birçok keşfin batı dünyasından günümüze geldiğini sandığımız fakat aslında müslüman ve Türk bilim insanlarının mucidi olduğunu öğrendiğimiz bir kitap. Siyonizmi, tarihsel olayların arka planı anlatılıyor.

Türkiye'nin gelişmesini önlemek için yapılan komploları, olayların perde arkasındaki gizli güçleri müslümanlığın bilime engel olmadığını kanıtlayan muhteşem bir şahsiyetin azmini,inancını,davasını anlatıyor.

Her gence okutulmalı bu kitap.Kendisine bir kez daha hayran kaldım.

Kalemine sağlık canım

Selam herkese.
Paulo Coelho- on bir dakika devam ediyor. Yarin bitirmis olurum sanirim.
Yine ilginc bir konu secmis Paulo amcamiz. Bir fahisenin hayatini anlatiyor ama nispeten ozgur bir fahise. Yaptigi ise devam ederken o isin ruhunu yargilayip zincirlemesine izin vermeden sadece belli bir amaca (daha iyi sartlarda yasamak) ulasabilmek icin bir arac olarak goruyor. Ayni zamanda degisik alanlarda kitaplar okuyarak kendini farkli alanlarda gelistiriyor. Aska olan inancini tekrar kazaniyor ama birbirine bagli iki insan degil, aksine ozgur iki asik olarak yasiyorlar. Kitabin sonunda ne olacagini tahmin edemiyorum ama okumasi farkli bir kitap oldu benim icin, dili hafif, akici bir kitap.

Ben aynı zamanda diyet takımındayım. Bunu yersem çok fena linç yerim hahahahah Canım da çekmedi zaten..... Şaka bir yana nefis görünüyor.

Bende gruplardayım ve diyetteyim canım çekerse bu görseli yerim sorun değil.
2 dilim ekmeği ister soğuk ye ister kızarmış fırında ister tost

Selam herkese
Diyetteyken bu hiç olmadı. Günaydın herkeslere.
Tam buğday ekmeğine lor peynirli üzerine istediğin gibi sebze baharat.. olur mu olur
Ben aynı zamanda diyet takımındayım. Bunu yersem çok fena linç yerim hahahahah Canım da çekmedi zaten..... Şaka bir yana nefis görünüyor.

Bende gruplardayım ve diyetteyim canım çekerse bu görseli yerim sorun değil.
2 dilim ekmeği ister soğuk ye ister kızarmış fırında ister tost

Hangi takımdasınız kızlar? Aslında ben de takıma girmek istiyorum ama insanlar çok ilginç diyetler yapıyor dengem şaşıyor.. diyetisyen menüme bakıp çok yemişsin diyorlar akıl sağlığım zorlanıyor..

Diyet gruplarındayım şu an takımda değilim. Önceden bulundum takımda.

Benim kilomda baya fazla öyle 55 kiloyla diyet yapanlardan değilim saçmalıklara tahammülüm yok.

Herkese tunaydinnobetten ciktim gozumu actim burdayimamel defteri kitabinda 318. Sayfaya geldim. Dun nobette baya bi sayfa okudum ve sayfalari merakla cevirdim.acaba nsl sonuclanacak kitap cok merak ediyorum.200 sayfa kadar kaldi kitabim.bu merakla iki gunde bitiririm heralde

Tabii ki olur! Hatta leziz olur. Ben sadece şaka yapmak istemiştim, yoksa kibrit kutusu kadar peynir yiyip yaşamaya çalışmıyorum.

Ben 5. takımdayım. Çok da seviyorum takımda olmayı. İnsana disiplin katıyor, aynı burası gibi. Çok ilginç diyet yapan da var, diyetisyene gidip takımda motivasyon kazanan da var aslında. Ben bir ara diyetisyen menülerini de yapmıştım. Çok diyen olmadı bana. Hatta canım @Mehfam’la da oradan tanışıklığımız var. Bence önemli olan ne kadar kilo fazlalığının olduğu değil. İnsanın kendisini hangi bedende görmek istediği. Boy faktörü de çok etkili olabiliyor çünkü. Ben takımımda baya mutluyum. Bi ara bazı nedenlerden dolayı bırakmak zorunda kalmıştım. Verdiğim tüm kiloları geri almıştım. Motivasyon konusunda insana gerçekten çok yardımcı oluyor.

Kitap grubumuzu daha fazla dağıtmayayım. Eğer merak ettiğin bir şey olursa özel mesajlardan sorabilirsin. Sadece takımla alakalı değil her konuda.

Bu arada Çalıkuşu güncellememi de yapayım. Buradan koptum zannetmeyiniz efenim. Son 80-100 sayfam kaldı sanırım. Ay sonuna doğru biter. Hala bayılıyorum kitaba. Çok naif, hisli bir eser bence. Hayal ederken gerçekten o zamanlardaymışım gibi hissediyorum.

Sınavlarım yaklaştığı için ve aynı zamanda hastaneye gidip geldiğim için çok hızlı okuyup fazlaca kitap bitiremiyorum. Lütfen kusura bakmayın. Böyle olduğu için çok üzgünüm ama sanırım yazın baya aranızda olacağım. Kitap sayısıyla alakalı bir sınırlama varsa da kendimi zorlamaya çalışırım. Burada olduğum için mutluyum çünkü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…