Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hosbuldum sen de hosgelmissin
Yok hayir gruplarda degilim. 15 kilo kadar verdim kendi cabamla 2 aydir falan ara vermistim bi kac kilo aldim simdi tekrar basladim. Kendi capimda gunluk tuttum burda orda paylasim yapiyorum

15 kilo çok iyi tebrik ederim... gruplar da motivasyon için iyi oluyor.. ben bir süre gruplarla 10larc kilo verdim ama bu pandemi yüzünden 10unu geri aldım şimdi tekrar gaza gelip 3-5 kilo vermiş durumdayım.. yarın itibariyle spora da başlicam

Eline sağlık çok güzel yazmışsın Kız öpme kuyruğu ve uyku istasyonunuda tavsiye ederim Nazlı Eray okumak istersen.
Bu kadar fantastik olmasa da Nermin Yıldırım'a benzettim dilini. Sıra gelirse okumak istiyorum kitaplarını

Masallah sen de cok iyisin o zman verdigimiz kilolari almasak simdi dal gibiydik zaten

Günaydın herkese .
Dün Kelebek Adası na başlamıştım resmen bir günde bitirdim.Balayina gemi seyahatine çıkan bir çiftin bir tekne turu ile hayatı değişiyor.Adam tekneye binemiyor karısı okyanusta kayboluyor ve macera başlıyor.
Çok sürükleyici idi okumayı bırakamadım sonunu merak etmekten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…