Bana da normal gelmedi maalesef.o değil de c çok psikopatlikta bağlanmamış mıydı teyzesine.
bana normal gelmedi teyzesine olan düşkünlüğü. herkeste herşeyde teyzesini ariyodu resmen
Benimdeaylak adamı okurken kafamda sürekli bı şarkı çaldı özellikle Karaköy galata taraflarında gezerken hele tünelden geçerken
Evet çok sevdiğim bir şiiri ya
Tabi canım zaten ayrılacaktı da fırsat kolluyordu bacak fetişi çakalAyşe ondan ayeılınca c nin aslında üstündende yük kalkmıştı
Bana da normal gelmedi maalesef.
Babasına çok kizmasi ama babası gibi olması da kısır döngü
Evet yusuf atılganBen çok önceden okumuştum kitabı. Psikolojik bir kitaptı. İşin kötüsü yazarı da hatırlamıyorum. Anayurt otelinin yazarı ile aynı kişi miydi?
Erkek değil mi hepsi aynı pohumTabi canım zaten ayrılacaktı da fırsat kolluyordu bacak fetişi çakal
Babası diye geçtiği rahmetli öyle diyorumbabası gibi de değildi aslında tam. çok değişik bı tipti ya
Ayşeyi fena korkuttu babasıyla ilgili anıları anlatınca hahahaErkek değil mi hepsi aynı pohum
Off nedir bu sürekli bacak..Tabi canım zaten ayrılacaktı da fırsat kolluyordu bacak fetişi çakal
Aynen babasından midesi bulanıyordu ama babasının bir çeşidi olmuştuBabası diye geçtiği rahmetli öyle diyorum
Hemde nasıl. Masa altı bacak üstün bacak bacakta bacak deli oldum okurkenAynen babasından midesi bulanıyordu ama babasının bir çeşidi olmuştu
F. D. Gibi benim için C obenim için cemildi c sizler isim koydunuz mi okurken
Ben anayurt otelini daha çok sevmiştim. Hem kitabını okumuştum hem de filmini izlemiştim. Filminde oynayan kişinin ismini de unuttum ama muhteşem bir oyuncuydu. Aynı kişi ah belinda da oynamıştı ve orada da bayılmıştım.Evet yusuf atılgan
En nefret ettiklerimize benzemez miyiz sonunda zatenAynen babasından midesi bulanıyordu ama babasının bir çeşidi olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?