- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.227
- 598
Tamam canımOlabilir. Merak ettim şimdi. Hatırlarsan yazar mısın?
Estağfurullah bence de biraz hastalıkliBen neden odun gibiyim yaAsla romantik olamıyorum. Mesela bu söz bence biraz hastalıklı Ay yani yoksa yok. Diyip sinirleniyorum ben.
Benim de aklıma Rüzgar gibi geçti geldi.kırmızı ve siyah falan mı acaba. o da aldatmaliydi sanki
Ben de Filoloji mezunuyum. Romantik akım denen akımı hiç sevemedim.Estağfurullah bence de biraz hastalıkliama içine öyle bir sarıyor ki olağan gelebiliyor
KesinlikleKızlar çok keyifliydi hepinize çok teşekkür ediyorum. Aylak adamdan daha hareketli bir akşam oldu hahaja
Benim de aklıma Rüzgar gibi geçti geldi.
Adamı ancak bu kadar konuşabildikKızlar çok keyifliydi hepinize çok teşekkür ediyorum. Aylak adamdan daha hareketli bir akşam oldu hahaja
Bu da çok taze dimi hafızandaorda da aldatma yoktu canım. Scarlett en fazla öpüştü bı kezo kadar dallı budaklı bişey yoktu:)
Kızlar çok keyifliydi hepinize çok teşekkür ediyorum. Aylak adamdan daha hareketli bir akşam oldu hahaja
Bu arada Scarlet kadın gibi kadındıorda da aldatma yoktu canım. Scarlett en fazla öpüştü bı kezo kadar dallı budaklı bişey yoktu:)
Bu da çok taze dimi hafızanda
Peki haziran ayında okunacak kitaplar var mı? Belirlediniz mi?bunu unutmamacayip beğenmiştim
Scarlett ohara ve onun uğruna herşeyi göze aldığı yarası
Bu arada Scarlet kadın gibi kadındı
Çok cool du Rethya şeytanın arka bacağı gibiydi kadın
adamım reth Butler benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?