Valla benimki Temmuz'a sarkar çünkü Oblomov, monte Kristo kontu, empedokles'in dostları ve Harry Potter okuyacağımGüzel yapmışKitapların hepsini okuyasım var yetiştirebilir miyim bilmiyorum
Ben hala kurtlarla koşan kadınlara devam. Bir de Ortadoğu tarihi diye bir kitaba başladım. Zaten kendi alanımla ilgili okumam gerekiyor sürekli. O yüzden Otostopçu ile başlayıp, Empedokles ile devam edeceğim.Valla benimki Temmuz'a sarkar çünkü Oblomov, monte Kristo kontu, empedokles'in dostları ve Harry Potter okuyacağım
Şöyle ki; bizim evde her kitap ortalıktaydı. Ben de hiç seçici bir tip değildim o zamanlar. Elime geçeni okuyordum.Kimse de kızım okuma demedi. Freud kitapları da dahil buna
Ponçik gözlü müsün sen. Mütevazilikte samdan gibi olun jajaja
Üniversitede feminizm dersi almıştım desem.feministlik var mı peki biraz. jane eyre feministlerin ilk olarak kabul ettiği bı esermis.
ama freud kitabı okumak nedir arkadaş
Siyah Laleyi okumuştumHaziran ayı yazarı Alexandre Dumas
Çok olmuş O zaman bir daha okuSiyah Laleyi okumuştumgençken tabi
Çok sevmiştim. Tekrar okuyabilirimÇok olmuş O zaman bir daha oku
Uğultulu tepeleri okumadım ama vadideki zambakla benzemiyor ya. Vadideki zambakta temiz bi aşk var. Madan bovary bildiğin yolluBen okumuştum ama unutmuşum. Uğultulu tepeler ile mi vadideki zambakla mı konusu benzerdi
Bir itiraf gelsin mi o zamankitabı okurken c’yi cemal hünal olarak hayal etmiştim
Anna gibi değil. Anna'ya saygı duyacaksınızhakkını yedik Anna affet bizi
Bomus ben iki topikde de olduğumdan gözüm başka şeyler arıyor aynı fotoyu paylaşma Farklı şeyler olsun içimiz açılsın please
Bomus ben iki topikde de olduğumdan gözüm başka şeyler arıyor aynı fotoyu paylaşma Farklı şeyler olsun içimiz açılsın please
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?