Hemen okuyayımMadam bocary ve gayri meşru ilişkileri desem belki hatırlarsın kısaca zinaları
Şimdide öyle değil mi paralı ve yakışıklı erkekler çok cazip ama bir paravan arkasından kendilerini gösteriyorlar. Adam yaşadıklarını bilinç altının en derinine iterek hayatla yüzleşmek istemedi. Onun yerine gezmek tozmak anlık hazlar yaşamak istedi
Kıllı bacaklı bir amerikalı vardı. Kılları yolmuştuİntikam alıyor babadı gibi töbe yaa bir de diyor ya en çok bacaklardan korktum hahahaha.
Varlarama kahraman ortalama bı insan zekasından fazlasına sahipti. topluma uyum sağlayamamak da bı yerde kendi tercihiydi.
paralı ve yakışıklı erkek pek görmedim canısıgerçekten varlar mi
Ben sevmiyorum ya zorunlu olunca insanın okuyası gelmiyor ders içinde üzerine hep konuşurduk hocada anlatırdı o ayrı ama sınavda sorumluyduk 5 romandan hangısı çıkarsa öyle olunca lanet gibi geliyordu sizde mesleğe katkısı olabilir canım ya da ortak ders olarak olabilir bizde de tarih vardı birinci sınıfta çoğu fakülte alıyordu ingilizce gibi
Reis ah paranın gözü kör olsun tabi emma aşk tutkuda istiyordu ama lüks peşindeydi o ayrı afhkllEmma beni benden aldı
Hem de evli hahahaVarlarBkz: Kıvanç Tatlıtuğ. Hem zengin hem de yakışıklı
Heee çapkın kadındıMadam bocary ve gayri meşru ilişkileri desem belki hatırlarsın kısaca zinaları
AynenHem de evli hahaha
Olmamı ayıp ettinama kahraman ortalama bı insan zekasından fazlasına sahipti. topluma uyum sağlayamamak da bı yerde kendi tercihiydi.
paralı ve yakışıklı erkek pek görmedim canısıgerçekten varlar mi
Hem de nasıl ders için iyi ama sınav ödev olumca bayıyor işteTürkiye'nin siyasal tarihi, uygarlık tarihi, yönetim bilimleri, kentleşme aklına gelecek her türlü derste okuduk. illa katkısı vardır ama dediğin gibi zorlama olunca zevk alamıyosun. ben 4. sınıftan beri sürekli zorunlu kitap okudum.
surda severek kitap okuduğum calciyle kitap okumaya başladığımdan beri yani. öncesinde elime bile almazdım.
cidden veriyo insanı zorunlu okumalar
Ben okumuştum ama unutmuşum. Uğultulu tepeler ile mi vadideki zambakla mı konusu benzerdi
Heee çapkın kadındı
Şu an ağzımın suyu aktıVarlarBkz: Kıvanç Tatlıtuğ. Hem zengin hem de yakışıklı
Ben şeyi merak ediyorum Furkan Ardıç mı Ardınç mı bir çocuk var. Bakalım bu yaz hangi çatıya oturacak.Olmamı ayıp ettinbak yazlık diziler başlıyor hepsi ıssız (aylak) adam
Kendine gel evlisin sen kocan varŞu an ağzımın suyu aktı
Üniversitede okumuştum unutmuşum canımuğultulu tepeleri okudum ben. aldatma yok orda. zambaktir benzeyen
Nirden bacı oluyormuş Emoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?