Nasıl beğendin mi?Bende de var 101 de görüp almıştımteocum1Q84 e başladım. bu dua et bu aya yetişsin he mi
Yürüyen şatoyu sevmeyen yok orasını geç şimdiAA bilmiyor musun. Benim eşim nickimi gördü. Değiştir ben meraklıyım bakarım dedi. Sonrakk birinci noteri bu nicki söyledi. Ortak Animemiz var çok severiz. yürüyen Şato
Günaydın. İlk sayfada ortak okunacak kitapların ve ayın yazarlarının bilgisi var. Diğer ortak okumalar muhabbet içinde tesadüfen gelişiyor. Mesela ben ay başından listemi hazırlarım neler okuyacağımı bunu paylaşınca başka biri beraber okuyalım diyor. Derken öyle 3 - 5 kişi oluyoruz ve mini orta kokuma oluyor. Sonra da Kitabı bitirince gün belirleyip üzerinde konuşuyoruzGünaydınlar
Ortak okumaları görüşmelerini nasıl yapıyorsunuz merak ettim de
Ben çok dandik isimler bulurum JesYürüyen şatoyu sevmeyen yok orasını geç şimdi
İsminin yeni ve mimarının şamdan olduğunu bilmiyordum
helal sana şamdanikooo bu be orjinallik yiğidimkk birinci noteri
Geveze kelebekten sonra ikna oldumBen çok dandik isimler bulurum Jes
Bana bırakmaması çok iyi oldu
Günaydın hayırlı cumalarELAZIĞ
Palu Surp Lusavoriç Kilisesi, Keban Barajı, Harput Ulu Cami
Elazığ'dan herkese Günaydın, Hayırlı Cumalar
JES
Mehfam
@H M
kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
Nego
@Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
Jawlensky
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Kukrim
@Nosking
@teolog8579
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Blacklight
@Musekkin
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Samsonn
Blue_Black
@pacman
ummhnisa
@80lerden60lara
@Seridina
Lisede okumuştum,hala hatırımda olan bir kitapYüreğinin götürdüğü yere git bitti şahane bir kital şahane kıymetli yaşanmışlıklar üzerine hayat dersleri. Bir anneannenin torununa yazdığı mektuplardan oluşuyor. Baskı altında büyümüş bir anneanne; bir yandan kendi hayatını anlatırken bir yandan da onun hayatından çıkaracağımız dersler sunuyo. Doğan Cüceloğlu nun tavsiye ettiği kitaplar arasında
Beni kınayan benim köyneğimi giyiyor
Nasıl beğendin mi?Bende de var 101 de görüp almıştım
Aa 1984 değilmiş
Bence beğenmez.çok güzel çok akıcı kesinlikle beğenirsin canım
olsun onu da okudum o da çok güzel onu da beğenirsin bence negom
Haziran da okurum inşaallahçok güzel çok akıcı kesinlikle beğenirsin canım
olsun onu da okudum o da çok güzel onu da beğenirsin bence negom
Onu anladım da kitap üzerine yine burda mı konuşuyorsun diye merak ettim takip edemedim deGünaydın. İlk sayfada ortak okunacak kitapların ve ayın yazarlarının bilgisi var. Diğer ortak okumalar muhabbet içinde tesadüfen gelişiyor. Mesela ben ay başından listemi hazırlarım neler okuyacağımı bunu paylaşınca başka biri beraber okuyalım diyor. Derken öyle 3 - 5 kişi oluyoruz ve mini orta kokuma oluyor. Sonra da Kitabı bitirince gün belirleyip üzerinde konuşuyoruz
Anladım canım. Eskiden üçü ayrı kitapmış sonra tek kitapta toplamışlar. Kitaplar birbirinin devamı. Okuyunca zaten 3 ayrı kitap okumuşsun gibi olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?