Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet burada konuşuyoruz. Dün Mesela saat 22.00'da Aylak Adam hakkında konuştuk
Şimdi anladım geçmişi okuyamıyorum çok bu aralar o yüzden sordum inşallah kendimi Bi toparlayayım da bende katılırım aranıza çok zevkli oluyor ortak okumalar

Anladım canım. Eskiden üçü ayrı kitapmış sonra tek kitapta toplamışlar. Kitaplar birbirinin devamı. Okuyunca zaten 3 ayrı kitap okumuşsun gibi olmuyor
Ben uygulamada Bozkurtlar diriliyor ve ölümünü buldum da tamam ben şimdi o ikisini okuyayım diye düşündüm. İnşallah yetişir ay sonuna
Teşekkür ederim

Yok yaw ona tutunamadım bir türlü
Sen o grubun tam dağılma zamanında gelmişsin. Ben onlarla ondan önceki topikte de vardım. Bana çok faydaları oldu. Sonra hepsi siteden gitti. sanırım görüşüyorlar beni almadılar aralarına

Sen o grubun tam dağılma zamanında gelmişsin. Ben onlarla ondan önceki topikte de vardım. Bana çok faydaları oldu. Sonra hepsi siteden gitti. sanırım görüşüyorlar beni almadılar aralarına
İtiraf ediyorum oradan peşine düşen bir psikopatım oradan kinlenip sana kemgöz olarak musallat oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…