- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Çok abartmayalım ama tamam mıne demek efenim hemen başlayayım operasyona. Keşke ben de senin kadar çok kitap alabilsemkeşke elimdekileri okumadan sipariş versem
Kesinlikle okumana dair tek cümle yok bakÇok abartmayalım ama tamam mı
Aaaa ne başlaması canım ( nıh hah hah haaaa )Ben bu ay ne kitap alsam diye online online takılırken Herkes kitap okumaya mı başladı yoksa
Bu işte bi iş varHadi sana bu ay dua da edeyim. Allahım başganım bu ay kitaplığında okunmayı bekleyen kitaplardan çok okusun aminnnn. Yeni kitaplar da almasın
Kesinlikle okumana dair tek cümle yok bak
Bak pandemi geçerse kızlarla kitap buluşması yaparız belki, sen kaynanana haber ver o da gelsinAaaa ne başlaması canım ( nıh hah hah haaaa )
Bu işte bi iş var
Bu arada gülüşün harikaAaaa ne başlaması canım ( nıh hah hah haaaa )
Bu işte bi iş var
En büyük kaynanaBak pandemi geçerse kızlarla kitap buluşması yaparız belki, sen kaynanana haber ver o da gelsinemeği epey çok
Parfümün Dansı’nı okuyorumNeymiş o kitap
Sen böyle söyleyince bilemedim
Tamamdır
Benim elim gitmedi hiç ona nedenseParfümün Dansı’nı okuyorum
hafta sonuna gelmeden Bitireceğim inşallah
İlginç bir kitap aslında başlarda baya hevesli okuyordum ama, sonra başka şeylere kaydı ilgim. Günde bir iki sayfa okuyunca koptum kitaptan. Şimdi okuyorum ama başlarını unutmuşum bileBenim elim gitmedi hiç ona nedense
Monte kristo’nun ilk cildini okudum ben güzeldi. İlk kitabı unutmadan 2. Ye başlamam lazımİlginç bir kitap aslında başlarda baya hevesli okuyordum ama, sonra başka şeylere kaydı ilgim. Günde bir iki sayfa okuyunca koptum kitaptan. Şimdi okuyorum ama başlarını unutmuşum bile
Bitince monte kristoya başlamak istiyorumm
Ben de araştırdım gotik edebiyat türü ciddi manada ilgi çekici. Hatta birkaç kitabı listeme almıştım ben de şu siteden Gotik Edebiyat Klasikleri
Rica ederim
Bizi bekleMonte kristo’nun ilk cildini okudum ben güzeldi. İlk kitabı unutmadan 2. Ye başlamam lazım
Temmuzda mı okursunuzBizi bekle
Benim de öyle bir kaç kitabım var.Benim elim gitmedi hiç ona nedense
Başlayınca haber edin olur mu? Ben de ona başlayayım.Bizi bekle
Ben başlayamadım bileBenim de öyle bir kaç kitabım var.Başlıyorum kalıyor. Ben de bu ara Agatha Christie ye sardım Hem kısa hem de sürükleyici. Tam çerezlik kitaplar
Kesinlikle öyleBen başlayamadım bilezamanı değil diye teselli ediyorum kendimi agatha christie candır
Kendisi gezmeyi ve yeni insanlar tanımayı çok sever kesin gelir.Bak pandemi geçerse kızlarla kitap buluşması yaparız belki, sen kaynanana haber ver o da gelsinemeği epey çok
Niyetim de öyledir bu gülüş sana gelsin nıh hah hah haaaaBu arada gülüşün harika
Başlmak için sabırsızlanıyorum. Ona başlarsam yarım olan kitabı tamamen bırakırım diye bitirmeye çalışıyorumMonte kristo’nun ilk cildini okudum ben güzeldi. İlk kitabı unutmadan 2. Ye başlamam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?