Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kışın içerde yaşıyoruz sadece yazın çok güzel efil efil hatta akşamlar üşüyebilirsin ben yazın İzmir’de , Iğdır’da baygınlık geçiriyorum sıcaktan
Ay üşümek neydi bizim burda ara geçiş mevsimi yok bir bakmışsın hoop yaza düşüvermişiz
Evet ben cevaplayayım. Herkesin ki bu aya sayılıyor. Keira- arkidişin ihtiyacı olmadığı için uzay boşluğuna gidiyor. O boşluktan da topikte az okuyanlara aktarılıyor
@Calcifer bunu okumamış olsun dedim ama mantıklı mi geldi nedir Bahçelinin dudaklarını okuyamadım inşallah maşallah olmaz dedi amin

Son düzenleme:
Bu saatte günaydın desem kabul olur mu??? Olmazsa japonca koniciva ya da gudmirnik de diyebiliyorum. Çok dilli harika mikemmel olmak bunu gerektirir. Bunlar da olmazsa gun ivink

İçime su serptin daha sipariş vermedim sepet oluşturuyorum
Siyah lale
Kramazov kardeşler
Keşanlı Ali destanı
Parma Manastırı
Kolera günlerinde aşk
Eklediklerim bunlar şimdilik
Yaa Siyah Lale yi ben de merak ettim de milyon tane kitabım var
Artık serileri tamamlayıp almayacağım bir süre.

Yaa Siyah Lale yi ben de merak ettim de milyon tane kitabım var
Artık serileri tamamlayıp almayacağım bir süre.
Off ya benimde okumadığım okunmayı bekleyen bir sürü kitabım var ama dayanamıyorum
Aslında C Capanin Gururu Teyom bu konuda nazar değdirse bana çok sevinirim

Off ya benimde okumadığım okunmayı bekleyen bir sürü kitabım var ama dayanamıyorum
Aslında C Capanin Gururu Teyom bu konuda nazar değdirse bana çok sevinirim
ne demek efenim hemen başlayayım operasyona. Keşke ben de senin kadar çok kitap alabilsem keşke elimdekileri okumadan sipariş versem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…