Ay üşümek neydiKışın içerde yaşıyoruz sadeceyazın çok güzel efil efil hatta akşamlar üşüyebilirsin ben yazın İzmir’de , Iğdır’da baygınlık geçiriyorum sıcaktan
Evet ben cevaplayayım. Herkesin ki bu aya sayılıyor.Keira- arkidişin ihtiyacı olmadığı için uzay boşluğuna gidiyor. O boşluktan da topikte az okuyanlara aktarılıyor
Etmediğini mi düşünüyorsun. Samdan'ın az okumuş hali bu. sor bakalım o kitapları kaç günde okumuş?
ERZURUM
Tortum Şelalesi, İspir Yedi Göller, Gökküşağı Tepeleri, Hınıs Kanyonu, Çoruh Nehri ve Vadisi, Palandöken, Balıklı Köyü, Erzurum Ulu Cami, Erzurum Kalesi, Narman Peri Bacaları
Eki Görüntüle 2861744
Eki Görüntüle 2861745
Eki Görüntüle 2861749
Eki Görüntüle 2861750
Eki Görüntüle 2861753
Eki Görüntüle 2861756
Eki Görüntüle 2861757
Eki Görüntüle 2861760
Eki Görüntüle 2861761
Eki Görüntüle 2861762
Erzurum'dan herkese Günaydın
biraz kıyak geçmiş olabilirim ama çok güzel yerler var. Bu doğa harikalarına bayıldım
@JES
@Mehfam
@H M
kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
Natsume
D dgdln
Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Blacklight
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@80lerden60lara
@Seridina
daha başlamadım ben merak etmeBen bu ay ne kitap alsam diye online online takılırken Herkes kitap okumaya mı başladı yoksa
İçime su serptindaha başlamadım ben merak etme
Ne aldın peki
Yaa Siyah Lale yi ben de merak ettim de milyon tane kitabım varİçime su serptindaha sipariş vermedim sepet oluşturuyorum
Siyah lale
Kramazov kardeşler
Keşanlı Ali destanı
Parma Manastırı
Kolera günlerinde aşk
Eklediklerim bunlar şimdilik
Off ya benimde okumadığım okunmayı bekleyen bir sürü kitabım var ama dayanamıyorumYaa Siyah Lale yi ben de merak ettim de milyon tane kitabım var
Artık serileri tamamlayıp almayacağım bir süre.
Ben okumaya başladım.Ben bu ay ne kitap alsam diye online online takılırken Herkes kitap okumaya mı başladı yoksa
Son kararın mı ? Bak buradan dönüş yokOff ya benimde okumadığım okunmayı bekleyen bir sürü kitabım var ama dayanamıyorum
Aslında C Capanin Gururu Teyom bu konuda nazar değdirse bana çok sevinirim
Karamazov bende de var, al da okuyalımİçime su serptindaha sipariş vermedim sepet oluşturuyorum
Siyah lale
Kramazov kardeşler
Keşanlı Ali destanı
Parma Manastırı
Kolera günlerinde aşk
Eklediklerim bunlar şimdilik
ne demek efenim hemen başlayayım operasyona. Keşke ben de senin kadar çok kitap alabilsemOff ya benimde okumadığım okunmayı bekleyen bir sürü kitabım var ama dayanamıyorum
artıkın çok geçSon kararın mı ? Bak buradan dönüş yok
Ben de bu konuda bir dal nazar alırımı C Capanin Gururu TeyomOff ya benimde okumadığım okunmayı bekleyen bir sürü kitabım var ama dayanamıyorum
Hadi sana bu ay dua da edeyim. Allahım başganım bu ay kitaplığında okunmayı bekleyen kitaplardan çok okusun aminnnn. Yeni kitaplar da almasınBen de bu konuda bir dal nazar alırımı C Capanin Gururu Teyom
Bak muhteşemi gönderdim sanaHadi sana bu ay dua da edeyim. Allahım başganım bu ay kitaplığında okunmayı bekleyen kitaplardan çok okusun aminnnn. Yeni kitaplar da almasın
Neymiş o kitapBen okumaya başladım.
Sen böyle söyleyince bilemedimSon kararın mı ? Bak buradan dönüş yok
TamamdırKaramazov bende de var, al da okuyalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?