• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle geçmiş olsun demek isterim anneniz rahatsızmış, umarım en kısa sürede tamamen iyileşir
Beni cezbeden ilk sayfa oldu 🙂 okunan kitap sayıları ve sayfaları 🙂 kiyaplığımda beni bekleyen kitaplar var buraya yazmak tetikleyecktir beni 😅
Sadece bir sorum olacaktı haziran ayı yazarı Alexandre DUMAS , okumak zorunlu mu? elimdeki kitapları bitirmek istediğim için kendi seçtiğim yazarlarla devam etsem grubu bozar mıyım ?
Çok teşekkür ederim. Ortak okumalar kişilerin kendi tercihine bırakıldı. Şöyle bir durum var ortak okumalarda o kitabı okuduktan sonra gün belirleyip üzerinde konuşuyor yorumluyoruz. Arada mini ortak okumalar oluyor.
Mesela şu kitaba başlıyorum dediğinizde bir daha ben de başlayalım beraber okuyalım diyor ve bir anda kitabı 3 4 kişi oluyor. böylece çok daha verimli okuma da oluyor ❤️

Çok teşekkür ederim. Ortak okumalar kişilerin kendi tercihine bırakıldı. Şöyle bir durum var ortak okumalarda o kitabı okuduktan sonra gün belirleyip üzerinde konuşuyor yorumluyoruz. Arada mini ortak okumalar oluyor.
Mesela şu kitaba başlıyorum dediğinizde bir daha ben de başlayalım beraber okuyalım diyor ve bir anda kitabı 3 4 kişi oluyor. böylece çok daha verimli okuma da oluyor ❤️
Aa kitap yorumlama ,üzerinde konuşma fikri çok güzel, böyleyse katılmak isterim ben de :KK200:
10 küçük zenci okudum yokluğunda calci başgan yine daldan dala atlamaya başladım görmek bitmedi kamelyalı kadın da ha bi de bülbülü öldrmek de var :olamaz:
Bülbülü öldürmek çok güzeldi keyifli okumalar 🙌

Günaydın :KK68:

3296acd7ed8232bcf415314d73a07622.webp

10 küçük zenci okudum yokluğunda calci başgan yine daldan dala atlamaya başladım görmek bitmedi kamelyalı kadın da ha bi de bülbülü öldrmek de var :olamaz:
Katili tahmin edebildin mi peki. bunu en kısa sürede konuşalım bence 😁
ben de bu ay son kitap siparişi verdim artık almayacağım karar verdim.
İnşallah yani 🤪

Aa kitap yorumlama ,üzerinde konuşma fikri çok güzel, böyleyse katılmak isterim ben de :KK200:

Bülbülü öldürmek çok güzeldi keyifli okumalar 🙌
Evet çok zevkli oluyor yorumlama geceleri ❤️
Bülbülü Öldürmek'i de okuduk mini ortak okumayla. ama okumayanlar var hala.

Ben kitabı unuttum yahu :KK14:
Ölümler aklımda ama 😁
İsimleri hatırlamıyorum ama meslekler aklımda. Neyse ki U UcanSupurge yeni okudu o hatırlatır :D

On küçük zenci yemeğe gitti,
Birinin lokması boğazına tıkandı. Kaldı dokuz,
Dokuz küçük zenci geç yattı,
Sabah Biri uyanamadı, kaldı sekiz,
Sekiz küçük zenci Devon’u gezdi,
Biri geri dönmedi. Kaldı yedi,
Yedi küçük zenci odun kırdı
Biri baltayı kendine vurdu. Kaldı altı,
Altı küçük zenci bal aradı,
Birini arı soktu. Kaldı beş,
Beş küçük zenci mahkemeye gitti,
Biri tutuklandı. Kaldı dört,
Dört küçük zenci yüzmeye gitti,
Birini balık yuttu. Kaldı üç,
Üç küçük zenci ormana gitti,
Birini ayı kaptı. Kaldı iki,
İki küçük zenci güneşte oturdu,
Birini güneş çarptı. Kaldı bir zenci.
Bir küçük zenci yapayalnız kaldı.

Gidip kendini astı. Kimse kalmadı.

İsimleri hatırlamıyorum ama meslekler aklımda. Neyse ki U UcanSupurge yeni okudu o hatırlatır :KK70:

On küçük zenci yemeğe gitti,
Birinin lokması boğazına tıkandı. Kaldı dokuz,
Dokuz küçük zenci geç yattı,
Sabah Biri uyanamadı, kaldı sekiz,
Sekiz küçük zenci Devon’u gezdi,
Biri geri dönmedi. Kaldı yedi,
Yedi küçük zenci odun kırdı
Biri baltayı kendine vurdu. Kaldı altı,
Altı küçük zenci bal aradı,
Birini arı soktu. Kaldı beş,
Beş küçük zenci mahkemeye gitti,
Biri tutuklandı. Kaldı dört,
Dört küçük zenci yüzmeye gitti,
Birini balık yuttu. Kaldı üç,
Üç küçük zenci ormana gitti,
Birini ayı kaptı. Kaldı iki,
İki küçük zenci güneşte oturdu,
Birini güneş çarptı. Kaldı bir zenci.
Bir küçük zenci yapayalnız kaldı.

Gidip kendini astı. Kimse kalmadı.
Bu duvarda asılı olan şiir miydi sanki kilit nokta, neyse o gün konuşuldukça hatırlarım herhalde 😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X