• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar selam🌸 size bir sey sormaya geldim grange ın kongoya ağıt kitabini okuyan varmi basladim ama asla ilerlemiyor sonuna kadar boyle mi acaba ?
Selam canım 😍
Hıhi seennn 😁
😍 aa ben de onu soracaktım calcim ne zaman başlayacağız diye:)
Beraber başlayalım🥰
Ben başladım hemde hiç istemeden girişe bakayım dedim sayfalarca okumuşum 🙈
bir bakmışım 50 sayfa olmuş 😁

Ben Şah& Sultan'ı yarım bıraktım. Kitaba kendimi veremedim🤦 monte Cristo Kontu'na başlıyorum. Sonrasında Levaiz Levaiz in belirlediği ortak okuma kitabını okuyacağım 😍
Ya hadi baslayin. Harika bir kitap. Dizi izler gibi 2x hizinda okuyup bitirmek istiyorum😂merak ediyorum kitabin nasil ilerleyecegini.

@Harpy @pacman Sizi tabloya ekledim. yıllık hedefinizi belirlerseniz onu da tabloya ekleyeyim.
firdefs firdefs yıllık hedefine ulaşmışsın tebrikler ❤️
U UcanSupurge sanki yıllık hedefiz az gibi he :rolleyes:
Kuzum doğumdan sonra okuyamam ve kurban bayramında bir ay kadar kayınvalidemlerde kalırız orda da okuyamam diye şimdilik böyle kalsın

Kuzum doğumdan sonra okuyamam ve kurban bayramında bir ay kadar kayınvalidemlerde kalırız orda da okuyamam diye şimdilik böyle kalsın
Şimdi baktım da 26 okumuşum ya hedefe 4 kalmış 😍 calci harikasın kendim de bu kadar okuduğumun farkında değildim 40 yapalım canım doğuma kadar 14 tane okurum diye düşünüyorum

Şimdi baktım da 26 okumuşum ya hedefe 4 kalmış 😍 calci harikasın kendim de bu kadar okuduğumun farkında değildim 40 yapalım canım doğuma kadar 14 tane okurum diye düşünüyorum
Ya hahah peki peşe yazıyorum 🤪 tamam 40 yapıyorum şekerim ❤️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X